Idiot: Sa providnom kesom na glavi opljačkao pumpu

Idiot: Sa providnom kesom na glavi opljačkao pumpu

20 juna 2013

Lopov - youtubeBritanac Džejmi Nil (41) opljačkao je jednu benzinsku pumpu u Kornvelu maskiravši se prozirnom plastičnom kesom koju je navukao na glavu. Sa benzinske stanice ukrao je svega nekoliko flaša soka, a uhapšen je samo dva dana nakon pljačke na osnovu snimka sa sigurnosnih kamera.

Pored “savršenog prerušavanja” Nil je za pljačku imao takođe saučesnika sličnog koeficijenta inteligencije Gereta Tilija (20). On je pretio prodavcima mobilnim telefonom za koji je tvrdio da je pištolj. Da zlo bude veće telefon je u toku pljačke zasvetleo. Radnik na pumpi je to primetio i alarmirao policiju. Pljačkaši su uspeli da pobegnu, a ukrali su samo nekoliko flaša soka.

Glupan i tupan su uhapšeni samo dva dana nakon pljačke, nakon što je jedna policajka prepoznala i identifikovala Nila na osnovu snimaka sa kamera.

Nil i Tili su u međuvremenu osuđeni na po dve godine robije. Tokom sudskog procesa priznali su krivicu i rekli da su pre pljačke sedeli kod Nila u kući, opijali se i drogirali, da bi potom rešili da opljačkaju najbližu prodavnicu.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *