ИГОР ПЕРВИЋ пронађен мртав у стану

ИГОР ПЕРВИЋ пронађен мртав у стану

23 априла 2019

СРПСКИ глумац Игор Первић преминуо је јутрос – у уторак, 23. априла – у 52. години, у свом стану.Од златног дечка домаће кинематографије, Игор Первић је брзо постао неко чије се име, нажалост, повезује са тешким дрогама.

Глумио је у многим филмовима као што су „Црни бомбардер“, „Лајање на звезде“, „Буре барута“, „Сиви дом“ и познатим серијама „Рањеник“, „Вук Караџић“, а први пут се појавио на јавној сцени са само 7 година.

Рођен је у Београду 29. октобра 1967. године, а и сам је признао како је почео да узима дрогу.

– Једна девојка, покој јој души, која је сада мртва… Ја сам био страшно заљубљен у њу… Имао сам мотор, „томос аутоматик“, тад сам имао неких 17 година. То је тада било не можеш да замислиш, имати тај мотор. И ја је ставим на мотор и она ми каже: „Ајде, вози ме на Нови Београд, имам нешто хитно тамо да завршим“ – причао је Игор.

– Ја видим њој нешто није добро, а ја тада стварно нисам ништа знао о тешким дрогама. Дошли смо до зграде и она ме пошаље на трећи спрат. За њу сам био спреман све да урадим. Нађемо се ми на трећем спрату и она послаже све „реквизите“, ја гледам запањено шта то она тамо крчка… И стави она мени шприц, а ја сам се игле бојао као грома. И ја наравно да бих ту девојку очарао, онако млад и глуп, кажем хајде. Окренем главу на другу страну и она ми то уради. Није један дан прошао, ја сам се поново… То. Никад нисам узимао на нос. У почетку нам није требало много пара, али касније – рекао је покојни глумац једном приликом.

Касније је упознао своју велику љубав, песникињу и књижевницу Јасмину Холбус, која му је помогла да преброди тежак период.

KOMENTARI3 коментара

 1. Zoran says:

  On ej ina ce narkoman u ostavci. I nisu napisali d aje glumio u nasoj najboljoj seriji svih vreme, Moj rodjak sa sela. Ta serija se izbegava kod nas jer ne forsira globalizam i razuzdani zivot, nego domacinski zivot. Osim toga ne verujem d aznate da postoji i druga knjiga, posle razvoda, ali po njoj nece da se sniqam vise NIKAD ova serija. Inace Drakce je tu za 3 koplja iznad svih nasih glumaca ikad.

 2. Nenad says:

  Eto, jel vidite da je dobro što ništa niste imali kad ste bili mali, a pogotovo što nite imali APN4... Pokoj mu duši slomljenoj...

  • Cp6a says:

   Ех, АПН4 није аутоматик. Само је аутоматик Аутоматик. Добро, у то време 80-тих аутоматик већ није био нешто. Возила су се већ татетова кола. Сад без шале, штета за Игора. Као леп и бистар момак, имао је све да има блиставу глумачку каријеру и леп живот. Штета, стварно штета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u