„ИГРА ЈЕ ЗАВРШЕНА – УКРАЈИНА КАО ДРЖАВА ПРЕСТАЈЕ ДА ПОСТОЈИ“

„IGRA JE ZAVRŠENA – UKRAJINA KAO DRŽAVA PRESTAJE DA POSTOJI“

18 septembra 2023

Američki novinar Garland Nikson, na svom „Jutjub“ kanalu tvrdi, da je Ukrajina postala instrument agresivne politike SAD, i da je prestala da postoji kao nezavisna država.

„Ne postoji više država kao Ukrajina. Ova igra je završena“, smatra on.Novinar Ukrajinu poredi sa rukavicom, koju razbojnik koristi da ne bi ostavio tragove na mestu zločina. Nikson smatra, da neokonzervativci koji kontrolišu američku imperiju, koriste Ukrajinu da bi sakrili svoju umešanost u uništavanje Evrope.

Mnogi ljudi kažu da stvari idu loše po Ukrajinu. Tako bivši savetnik šefa Pentagona Daglas Mekgregor kaže, da Ukrajina neće moći da pobedi u oružanom sukobu sa Rusijom. Sa njim se slaže i vojni ekspert Robert Klark, koji smatra da je sukob u Ukrajini ušao u fazu iscrpljivanja, i da bi mogao da se završi tragično za ukrajinsku vojsku.

Ranije je predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov saopštio, da je ruska vojska ubila desetine ukrajinskih militanata u oblasti Rabotina.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Spejs kingdom says:

  Hrvacka po istom kriteriju jednako. Samo jos da i njih ameri gurnu u rat i to je to, mesec dana , kraj "države", jer sve topovsko meso ibeskorisne izjelice moraju da se zrtvuju na oltar duboke države.

  • Robert Wronsky says:

   Radujte se ,dušmani! Ali malo sutra. Hrvati su vam pokazali kroz povijest tko su ratnici. Sačuvali Hrvatsku od Turaka, dok ste im vi lizali guzicu, zajedno sa austro-ugaraskom vojskom pregazili i izjurili vašu vjsku iz vaše Srbije, pomeli vas u Oluji u ovom ratu. Pa probajte ponovo, ovaj puta nećete moći pobjeći na grčke otoke, Albanci jedva čekaju da vam vrate ono što što ste njima napravili.

   • Udo von Scheisseman says:

    Nada zadnja umire hrvojice, al kome je Amerika stvorila "drzavu" jasno da to dugo moze da traje iz prostog razloga sto ste svi vi za amere potrosna stoka kao sto sada lako možete da vidite na primeru Ukrajine, a uskoro ce i vas da ucmekaju gurajuci vas na rusko oružje. Sto je nama SUPER, nema šta da vam to krijemo 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

   • Srba says:

    Roberte uskoro stizemo u Zagreb. Cetnici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *