ИЛОН МАСК: Европа иде у суноврат, ако овако настави – ГРАЂАНСКИ РАТ ЈЕ НЕИЗБЕЖАН!

ILON MASK: Evropa ide u sunovrat, ako ovako nastavi – GRAĐANSKI RAT JE NEIZBEŽAN!

11 oktobra 2023

DOSADAŠNJA politika EU i nastavak postojećih migracionih trendova učiniće građanski rat u Evropi neizbežnim, ocenio je američki biznismen Ilon Mask na svojoj stranici na društvenoj mreži H.

Ovako je odreagovao na kritiku britanskog političkog komentatora Konstantina Kisina na račun evropskih zemalja, koje ne samo da otvaraju granice ljudima sa različitim vrednosnim sistemima, već još i „demonizuju političare unutar Evropske unije koji se tome protive“.Najbogatiji čovek na planeti je zaključio:

„Ako se sadašnji trendovi u EU nastave, građanski rat u Evropi je zaista neizbežan“.

Ni Mask ni Kisin nisu za primer naveli demonizovanje Viktora Orbana, ali su ga nesumnjivo imali na umu.

Britanska ministarka unutrašnjih poslova Suela Braverman je ranije nazvala ilegalnu migraciju glavnom pretnjom Zapadu, ocenivši da je multikulturalizam u Evropi propao jer je omogućio migrantima da uđu u evropsko društvo i žive „paralelnim životima“.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Paralelno ja sam tvoj, paralelno moj si broj.

 2. milorad5 says:

  u evropi ne može biti gradjanski rat to su različite i dalje SUVERENE DRŽAVE na sceni ali u americi može doći do gradjanskog rata apsolutno...po mom mišljenju god.dve najviše pre nego što to eksplodira tamo sve...duboka država zbog toga i pokušava da izazove svetski rat jer im je jasno kuda su oni gurnuli ameriku...totalni bankrot je razlog,oni više ne mogu da štamapaju dolare ko ludi a realnih para da se održe svi zahvati DRŽAVE,specijalne mislije i frontovi NEM...i što je još gore gradjani su već opljačkani u americi i oni više nemaju od koga da otmu...i naročito je OPASAN sada, niz bankarskih i PRVATNIH LIČNIH BANKROTA KOJI ĆE SE VRLO USKORO DESTI..PO NEKIM PROCENAMA VEĆINA GRADJANA KOJI SU DUŽNI PARE BANKAMA MOGU DA IZDRŽE I VRAĆAJU RATE I PLAĆAJU KAMATE JOŠ NAJVIŠE DVA MESECA,POSLE TOGA KREĆE RASULO ZA MNOGE BANKE a zatim i šire...a na berzama u americi se samo PRODAJE,STRANCI BEŽE odatle i to je postalo već sasvim jasno vidljivo i pokrenuće lavinu izvlačenja i domaćeg kapitala...OVO JE TOTALNI BANKROT AMERIKE U NAJAVI oni ćak ni do izbora neće uspeti da održe PRIVID NORMALE izgleda i zat ose sad pravi priča sa finskim gasovodom i ruskim napadima na NATO...ovo ide mnogo brže i opasnije nego što sam se nadao... VIDEĆEMO ali gradjanski rat u evrropi je nemoguć što ne znači da gradjanskih sukoba i raspada odredjenih država neće biti...

  • Becki konjusar says:

   Znaš li uopšte definiciju građanskog rata? U Evropi će biti građanskog rata! U Francuskoj već uveliko traje.

   • Zeka says:

    Po kojoj to definiciji gradjanskog rata smatraš da u Francuskoj taj rat uveliko traje?

 3. Gagi says:

  Retardirani narkomanski satanisti razvalise zemljinu kuglu. Nema danas mesto na svetu, gde carstvo zla nije instaliralo svoje demone da prave haos. Ocigledno je, ta istorijska satanska sekta samo moze da prezivljava u destrukciji i krvi naroda. Nije bitno da li je to "svoj" narod ili tudj, bitno je da krv tece u potocima. Ti naslednici Karla Velikog su nazalost takvi, krvolocni i destruktivni. Njihova duhovna hrana je sve ono sto Isus nije propovedao. U dubokoj su koliziji sa hriscanskim ucenjem i tom ispravnom duhovnom vertikalom koju ljubomorno i lazno zagovaraju. Nece danas nikoga iznenaditi sa unistenjem Evrope, radili su to bezbroj puta u istoriji.

 4. M says:

  Nije ni USA u puno boljoj situaciji!Ako nastupe veliki ekonomski itd.problemi,u EUropi i USA će nastati raspašoj!

 5. Petrovgrad says:

  U toj zavrzlami prvo će Šiptari da plate ceh, to im ne gine.Zatim idemo za Baćuškama do pirgavih.

 6. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  @ Petrovgrad Nisi sistematičan. Što zaobilaziš kromanjonce?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *