ИЛОН МАСК ШОКИРАО СВЕ: На Западу ће ускоро почети грађански рат!

ИЛОН МАСК ШОКИРАО СВЕ: На Западу ће ускоро почети грађански рат!

24 априла 2024

НА Западу ће пре или касније почети грађански рат, уверен је амерички предузетник и милијардер Илон Маск.

„Рат ће свакако почети, хтели ми то или не“, додао је реагујући на упозорење канадског професора Гада Саада да ће пут цивилизацијског самоубиства, који је изабрао Запад, повезан са неконтролисаним приливом миграната, довести до тога да ће се становници западнних земаља побунити.Додао је да ће та побуна „прерасти у грађански рат“.

Немачки високотиражни дневни лист Bild објавио је многа деца етничких Немаца желе да пређу на ислам да у својим школама „не би била изоппштеници“.

Ово је том листу открио сарадник немачке државне безбедности.

Bild је пренео његово указивање: „Ситуација у школама је још драматичнија. Све више родитеља немачке деце обраћа се саветовалиштима јер њихова хришћанска деца желе да пређу на ислам да у школи не би штрчала, да би имала мање проблема. Током година, број муслиманске деце у школама се брзо повећавао. Хришћанска деца се често налазе у мањини, посебно у великим градовима“.

Још је додао: „Масовна имиграција у протеклих осам година значајно је повећала удео младих и деце која се изјашњавају као муслимани. А многа деца долазе из строго религиозних породица. Посебно, деца мигранатиаиз Сирије, Авганистана и Ирака. Муслимански ученици и студенти су веома агресивни и понекад насилни. На школским игралиштима делују праве банде“

У великим градовима већ има школа у ​​којима удео муслиманских ученика прелази 80 одсто. Тако је, на пример, у Берлину, Франкфурту, Офенбаху, Дуизбургу, Есену.

Постоје и канали на ТикТоку преко којих исламистичке поп звезде убеђују школарце да се одупру западном начину живота и сугеришу им да је „само калифат исправан облик власти.“

Према истраживању Института за криминолошка истраживања Доње Саксоније, већина ђака из муслиманских породица (67,8%) тврди: „Норме Курана су ми важније од закона Немачке“. Нешто мање од половине (45,8%) верује да је исламска теократија најбољи облик владавине.

KOMENTARI4 коментара

 1. Ćifutski primat na križu says:

  Gad Sad 🤣🤣🤣. Islamski nemci 🤣🤣🤣.

 2. milorad5 says:

  ABU BISMARK,I ali šolc...komendija...ajd da vidimo nemce kao muslimane to će da bude tek humoreska..."arijevci":):)

 3. New Jerk says:

  To bi bilo top, korice i new jerk 😁

 4. dr. el Burek ul ulema Obmana says:

  Jedva čekam, nadam se da će indijanci i nigeri da sve belčuge i jehovce da likvidiraju. Jedva čekam, al ću da dignem noge na sto i jedem kokice pa makar od njih prd_o ko lud, al probaću da tim divnim zvukovima oblikujem kaubojsku himnu 😁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u