ИЛОН МАСК ШОКИРАО СВЕ: На Западу ће ускоро почети грађански рат!

ILON MASK ŠOKIRAO SVE: Na Zapadu će uskoro početi građanski rat!

24 aprila 2024

NA Zapadu će pre ili kasnije početi građanski rat, uveren je američki preduzetnik i milijarder Ilon Mask.

„Rat će svakako početi, hteli mi to ili ne“, dodao je reagujući na upozorenje kanadskog profesora Gada Saada da će put civilizacijskog samoubistva, koji je izabrao Zapad, povezan sa nekontrolisanim prilivom migranata, dovesti do toga da će se stanovnici zapadnnih zemalja pobuniti.Dodao je da će ta pobuna „prerasti u građanski rat“.

Nemački visokotiražni dnevni list Bild objavio je mnoga deca etničkih Nemaca žele da pređu na islam da u svojim školama „ne bi bila izoppštenici“.

Ovo je tom listu otkrio saradnik nemačke državne bezbednosti.

Bild je preneo njegovo ukazivanje: „Situacija u školama je još dramatičnija. Sve više roditelja nemačke dece obraća se savetovalištima jer njihova hrišćanska deca žele da pređu na islam da u školi ne bi štrčala, da bi imala manje problema. Tokom godina, broj muslimanske dece u školama se brzo povećavao. Hrišćanska deca se često nalaze u manjini, posebno u velikim gradovima“.

Još je dodao: „Masovna imigracija u proteklih osam godina značajno je povećala udeo mladih i dece koja se izjašnjavaju kao muslimani. A mnoga deca dolaze iz strogo religioznih porodica. Posebno, deca migranatiaiz Sirije, Avganistana i Iraka. Muslimanski učenici i studenti su veoma agresivni i ponekad nasilni. Na školskim igralištima deluju prave bande“

U velikim gradovima već ima škola u ​​kojima udeo muslimanskih učenika prelazi 80 odsto. Tako je, na primer, u Berlinu, Frankfurtu, Ofenbahu, Duizburgu, Esenu.

Postoje i kanali na TikToku preko kojih islamističke pop zvezde ubeđuju školarce da se odupru zapadnom načinu života i sugerišu im da je „samo kalifat ispravan oblik vlasti.“

Prema istraživanju Instituta za kriminološka istraživanja Donje Saksonije, većina đaka iz muslimanskih porodica (67,8%) tvrdi: „Norme Kurana su mi važnije od zakona Nemačke“. Nešto manje od polovine (45,8%) veruje da je islamska teokratija najbolji oblik vladavine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Ćifutski primat na križu says:

  Gad Sad 🤣🤣🤣. Islamski nemci 🤣🤣🤣.

 2. milorad5 says:

  ABU BISMARK,I ali šolc...komendija...ajd da vidimo nemce kao muslimane to će da bude tek humoreska..."arijevci":):)

 3. New Jerk says:

  To bi bilo top, korice i new jerk 😁

 4. dr. el Burek ul ulema Obmana says:

  Jedva čekam, nadam se da će indijanci i nigeri da sve belčuge i jehovce da likvidiraju. Jedva čekam, al ću da dignem noge na sto i jedem kokice pa makar od njih prd_o ko lud, al probaću da tim divnim zvukovima oblikujem kaubojsku himnu 😁

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *