ИМА СЕ, МОЖЕ СЕ – Чеда купио мотор и аутомобил!

IMA SE, MOŽE SE – Čeda kupio motor i automobil!

10 jula 2016

9877f564dAutomobil, motocikl, plata i njiva! Ono što građani Srbije ne uspeju ni za šest godina, predsedniku LDP-a Čedomiru Jovanoviću pošlo je za rukom za samo samo šest meseci. On je u potpunosti obnovio svoj vozni park, počeo je da prima platu u Skupštini Srbije, a u nasledstvo je dobio njivu!

Ako je suditi po najnovijem izveštaju o imovini i prihodima od 3. jula 2016. godine, koji je dostupan na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, imovina lidera LDP-a se značajno promenila. Naime, on je postao vlasnik dve „moćne mašine”. U pitanju je motocikl „KTM Adventure“, koji je 2012. godište, kojeg je stekao kupovinom, i automobil „tojota prius“ koji je 2009. godište, kojeg je uzeo na lizing.

S druge strane, u imovini predsednika LDP-a nova je i njegova plata. Prelaskom cenzusa i ulaskom u Skupštinu počeo je da dobija i poslaničku platu. Tako će Čedomir Jovanović mesečno zarađivati 105.000 dinara. Međutim, ni to nije sve. Predsednik liberala bogatiji je i za njivu od 1.420 kvadrata, koju je stekao nasledstvom.

On je odranije bio vlasnik obradive zemlje od 80.786 kvadrata, a u svom vlasništvu imao je i dve kuće sa okućnicama i stan. Prva kuća je površine 120 kvadrata i 25 ari okućnice, a druga ima 300 kvadrata i 40 ari okućnice. Stan je nešto manji i ima „samo” 85 kvadrata. Svu nepokretnu imovinu predsednik LDP-a je stekao nasledstvom.

Kao i u svakoj priči, uvek ima neko „ali“ koje sreću kvari. Tako Jovanović, prema novom izveštaju, ima samo jednu firmu. U pitanju je „Agrohub” d. o. o.

KOMENTARI2 komentara

  1. lilit says:

    Jadna je ovo zemlja kada se sve ovo dešava;parovi i farma, Pink, lažne fak diplome a vlast ćuti!

  2. KTM says:

    Dobar izbor motora Čedo :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *