„Имао сам рак простате у 4. стадијуму, ево како сам се излечио…“

„Imao sam rak prostate u 4. stadijumu, evo kako sam se izlečio…“

24 februara 2015

26043[1] 56Da li nešto prosto poput sode bikarbone može da izleči rak? Jedan čovek, Vernon Džonston, uspeo je da se izleči od raka prostate u 4. stadijumu, koji je čak metastazirao u njegovu koštanu srž, koristeći samo sodu bikarbonu i melasu. Ipak, lekari vam nikad neće reći da je to moguće, piše naturalsociety.

Savet njegovog brata

Kada je Vernon dijagnostikovan s rakom, njegov brat Lari mu je rekao da pokuša da poveća pH vrednost u svom organizmu, pošto rak ne može da napreduje u alkalnoj sredini. Lari je Vernonu preporučio cezijum-hlorid, kako bi se pH vrednost u njegovom organizmu povećala.

Vernon nije išao ni na kakve specijalne tretmane. On je optimistično naručio cezijum-hlorid, ali se ta supstanca zagubila u pošti. Obzirom na to da nema puno vremena, Vernon je potražio nešto drugo pomoću čega može da podigne pH vrednost.

On je zatim otkrio lek koji se pravi od sode bikarbone i javorovog sirupa. Pošto nije imao javorov sirup u kuhinji, odlučio je da iskoristi melasu. Bio je odlučan u tome da ubije rak pre nego što on ubije njega.

Vernonovi čudesni rezultati

Vernon je zapisivao svoj tretman u dnevnik. On je tamo ovekovečio svoju borbu sa rakom, zapisujući protokol koji je koristio, a koji je podrazumevao ishranu koja podstiče alkalitet, minerale, vitaminske suplemente i puno sunčeve svetlosti.

Vernon je takođe praktikovao vežbe disanja kako bi pripomogao u procesu povećane oksidacije izazvanom iznenadnim povećanjem pH. Kiseonik ubija anaerobne ćelije raka.

Ćelije raka se hrane fermentišućim šećerom, a ne kiseonikom. Javorov sirup se ponaša kao trojanski konj koji omogućava sodi bikarboni da uđe u ćelije raka, da ih šokira alkalnošću i oksiduje do uništenja.a

Vernonu je poslužila i melasa, čak mu je i dala bolju mineralnu osnovu kao nutritivnu potporu. Inače, većina alternativnih terapija protiv raka uključuje potpuno uzdržavanje od šećera, koji hrani razvoj raka.

Nakon nekoliko nedelja, Vernon je otišao na medicinski pregled i potvrđeno je da je on u potpunosti ozdravio od raka prostate i koštane srži. On i dan-danas prepričava svoju priču.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI11 komentara

 1. dobosar - Daje se na znanje!!! says:

  Farmaceutti nas neće pustiti da se tako lako izvučemo, smisliće oni već nešto...Eto tu je GMO, pa će i bilje koje se koristi u alternativnoj medicini postati neupotrebiljivo...

 2. Anto Miloš says:

  Nikad se ne zna kad će kome šta da zatreba, pa vam preporučujem da omogućite lakši pristup receptima bez pozadina i reklama prilikom kopiranja - štampanja ili pamćenja u dokumentu...možda nećemo moći nekada da koristimo komp.pa je bolje odštampati.crno na belo imati za svaki slučaj. a što se tiče ovog recepta verujem da je čovek to izlečio, ali neznam šta mu je to malesa...videću na gugle, ako postiji tako nešto ili je to neki narodni izraz ? Hvala.

 3. Rada Nedeljkovic says:

  Recite mi molim vas koliko i kako se uzima soda bikarbona dnevno, a koliko melasa?

 4. sakib says:

  KOLIKO DUGO SE KORISTI OVAJ LEK KAKO SE UZIMA I KOLIKO SODABIKARBONA A KOLIKO MELASA STA JE MELASA OD CEGA SE PRAVI I GDE MOZE DASE NABAVI/ MOLIM ZA ODGOVOR

 5. Vlade says:

  Interesuje me kako se uzima,odnos sode i melase i koliko dugo se pije?

 6. zoran filipovic says:

  melasa je nus proizvod u proizvodnji secera od secerne repe a modnos neznam ni ja ,ako neko ima podatak o tome biko bi lepo da podeli sa nama.

 7. melos says:

  STA JE MELASA OD CEGA SE PRAVI I GDE MOZE DASE NABAVI/ MOLIM ZA ODGOVOR ******* imaš melasu u većim trgovinama http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/140/015714305/melasa.html

 8. PAJKO says:

  Sa sodom je lecio i italijanski doktor pa ga jefarmaceutska mafija poslala u zatvor.Izlecio je 10000 ljudi.Koliko se secam bitno je da se ph organizma poveca i to po kasikica sode ujutro,u podne iuvece i da se prati kiselost organizma uz koriscenje voca i povrca svezeg.Ukinuti bele otrove(secer ,belo brasno,crveno meso,przenje hrane,rafinisano ulje.

 9. PAJKO says:

  Doktor se zove Tulio Simoncini imate na GUGLU celu terapiju

 10. Gorski car says:

  Još jedna delotvorna terapija: http://www.cancercureclinic.info/m/i150310001/introduction.htm

 11. Kristof says:

  Vazi samo ako upotrebite apotekarsku sodu bikarbonu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *