ИНДИЈА ОПТУЖИЛА АМЕРИКУ: „Ви узрокујете глобално загревање!“

INDIJA OPTUŽILA AMERIKU: „Vi uzrokujete globalno zagrevanje!“

23 jula 2016

_84871399_e1470103-drought-damaged_crops-spl-1Indijska vlada je optužila SAD da koriste tajno oružje koje uzrokuje globalno zagrevanje.

Prema rečima ministra ekologije, Anila Madava Davea, američka vlada fokusira elektromagnetne zrake pomoću oružja pod nazivom Program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije (HAARP) u različite krajeve sveta smanjujući prinose većih useva poput pšenice i kukuruza u Indiji, piše “Indiatimes.com”

„HAARP je napredni model super moćnog grejača jonosfere koji uzrokuje efekat globalnog zagrevanja“, rekao je ministar.

Dave je naveo da je vlada svesna toga kakav uticaj HAARP ima na svetsku klimu i klimu u Indiji, kao i da njegova upotreba destabilizuje poljoprivredne i ekološke sisteme.

On je dodao da je jedna studija Saveta za poljoprivredna istraživanja pokazala da klimatske promene nepovoljno utiču na prinos većih useva poput pšenice, kukuruza, krompira itd.

Ministar je naveo i da je vlada pokrenula Nacionalni akcioni plan za klimatske promene (NAPCC) u junu 2008. godine kako bi rešila probleme nastale klimatskim promenama.

NAPCC se sastoji iz osam ciljeva u oblastima solarne energije, povećane efikasnosti energije, održavanja ekosistema, pošumljavanja, poljoprivrede i klimatskih promena.

Ovaj akcioni plan takođe pokriva probleme vezane za efekat staklene bašte i prilagođavanje nepovoljnom uticaju klimatskih promena na okruženje i poljoprivredu.

Dave je poručio da su 32 države pripremile Državni akcioni plan za klimatske promene (SAPCC).

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Batina says:

    Sve receno je istina.

  2. rema says:

    Spržiti Ameriku što pre dok ona nije spržila ceo svet!

  3. Kuruz strave says:

    to je logično i najverovatnije istina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *