ИНФОРМАЦИЈА КОЈА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА – Америка ће Русији понудити улазак у НАТО! ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВЕГА

ИНФОРМАЦИЈА КОЈА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА – Америка ће Русији понудити улазак у НАТО! ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВЕГА

7 јануара 2022

Амерички војни аналитичар Рик Розоф саопштио је да САД имају план да укључе Руску Федерацију у Северноатлантску алијансу.

Не тако давно, бивши службеник Пентагона Џозеф Боско објавио је чланак о смањењу ескалације у источној Европи и спречавању рата између Русије и Украјине.Аутор чланка сматра да Вашингтон има шансу да стабилизује ситуацију у региону укључивањем Москве и Kијева у НАТО. У овом случају, уверен је Боско, биће могуће стати на крај свим противречностима међу њима.

Оснивач организације Стоп НАТО-а, Рик Розоф, разматрајући ову тему у свом чланку, назвао је ову иницијативу апсурдном.

Истовремено, није искључио ни опцију у којој би се таква мисао могла појавити код појединих политичара у САД.

Ову теорију посредно потврђује и наставак рада Савета Русија-НАТО. Истина, преговоре може да закомпликује чињеница да ће Вашингтон, навикнут да делује са позиције снаге, овде покушати да постави услове, позивајући Москву да приступи Алијанси.

Ипак, како се чини Американци су већ припремили план за улазак Руске Федерације у војни блок.

„Међутим, овај план је у потпуности везан за озбиљну реформу Русије. У ствари, Вашингтон је спреман да Москви одобри петогодишњи пробни рок како би извршила значајне промене у својој економској и политичкој структури“, цитирају руски медији наводе у Розофовом чланку.

Међутим, сигуран је аналитичар да ће руске власти, уколико се добије такав позив, дати негативан одговор.

И то га наводи на помисао да не треба чекати ни међународно разоружање ни успостављање мира.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI10 коментара

 1. Србски Витез says:

  Лупетање САД-истичких смрадова нема граница...Чак и када би Руси прихватили тај предлог ( што разуме се неће ни у бунилу ) шта би био смисао тог и таквог војног савеза!? Одговор се намеће сам по себи, једини смисао би био блок против Кине и подмукло извачење руских природних ресурса! У крајњем смисао би се огледао и у постепеном овладавању свим виталним структурама руског друштва! Јер, тим зликовачким скотовима је кристално јасно да у некој директној војној кинфронтацији са Русима немају баш никаквих шанси...зато им је лукави план да покушају изнутра као вирус да се увуку у све поре друштвеног система Русије па да тако делујући изнутра ослабе и временом развале пре свега духовни затим национални а потом и државни идентитет Русије и руског народа. У суштини ништа ново од стране тих зликоваца, само се модалитети мењају.

  • Gagi says:

   Srbski Vitez... Apslolutno si u pravu, ovu njihovu novu sarenu lazu ne bi progutala ni mala deca. Izgleda da su tesko mentalno poremetili pa smatraju da su i drugi takvi. Uostalom, eto primera svega toga sto oni nude kod nas. Mi smo egzaktan primer sta znaci i podrazumeva saradnja i udruzivanje sa njima, upravo si sve lepo naveo. Drugim recima, to je dobrovoljna plisana okupacija bez upotrebe vojnih sredstava.

   • Srbski Vitez says:

    Na žalost tako je brate. Tim poganim skotovima da je istinski stalo do mira, razumevanja i saradnje, onda bi se pridržavali odredbi međunarodnog prava i striktno poštovali sve međudržavne ugovore i potpisane sporazume. Ovako, jasno je što kažeš i maloj deci da taj sotonski savez nema dobre mamere ni prema kome a najmanje prema Rusima i Kinezima. Srećom, braća Rusi ih čitaju kao bukvar... A naš pravoslavni brat Putin je za njih nenadmašni velemajstor u igri zvanoj savremena geopolitika i strategija! Srećom po Ruse, po nas kao i za ceo miroljubivi svet.

 2. Crbija cveta says:

  Rusija hoće da uđe u NATO pod uslovom da i ona ima sve nadležnosti i svu moguću kontrolu nad NATO-om kao i američki kongres. Odmah će se Kosovo vratiti u svoje srpske granice i biće priznato samo kao sastavni deo i neotuđiva pokrajina republike Srbije što je i bilo do sada. Ruski specijalci će tamo rešiti pitanje opština i vladavine srpskih institucija.

 3. Lazar says:

  Hoće, ali kada u Naste zaraste... ☺️😊😄

  • Srbski Vitez says:

   Bravo, precizno i *ebitačno rečeno...😄😉

 4. padre says:

  Jeste vala, Rusi samo čekaju na to da vam daju slobodan pristup do cele države bez ispaljenog metka! I još, da moraju da prilagode svoje oružje NATO standardima!

 5. Cpbija cveta says:

  Stvar jeste sporna, ali da liste znali da je Rusija zaista i tražila od evrope da uđe u NATO? Ona to zaista i jeste negde u vreme Medvedeva (između dva Putinova mandata). Postavljali su to pitanje zašto ih ne pozivaju u NATO obzirom da je Rusija u svim međunarodnim organizacijama od davnina računajući i UN.

  • Srbski Vitez says:

   Sigurno su mislili što ih ne pozivaju na neko pragnje, neki krkanluk i žurku...Ono, jedi, pij, i nabij...neku NATO-vku, onako s nogu...na brzaka...😆

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u