ИНФОРМАЦИЈА КОЈА ЈЕ ОДЈЕКНУЛА – Америка ће Русији понудити улазак у НАТО! ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СВЕГА

INFORMACIJA KOJA JE ODJEKNULA – Amerika će Rusiji ponuditi ulazak u NATO! EVO ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA

7 januara 2022

Američki vojni analitičar Rik Rozof saopštio je da SAD imaju plan da uključe Rusku Federaciju u Severnoatlantsku alijansu.

Ne tako davno, bivši službenik Pentagona Džozef Bosko objavio je članak o smanjenju eskalacije u istočnoj Evropi i sprečavanju rata između Rusije i Ukrajine.Autor članka smatra da Vašington ima šansu da stabilizuje situaciju u regionu uključivanjem Moskve i Kijeva u NATO. U ovom slučaju, uveren je Bosko, biće moguće stati na kraj svim protivrečnostima među njima.

Osnivač organizacije Stop NATO-a, Rik Rozof, razmatrajući ovu temu u svom članku, nazvao je ovu inicijativu apsurdnom.

Istovremeno, nije isključio ni opciju u kojoj bi se takva misao mogla pojaviti kod pojedinih političara u SAD.

Ovu teoriju posredno potvrđuje i nastavak rada Saveta Rusija-NATO. Istina, pregovore može da zakomplikuje činjenica da će Vašington, naviknut da deluje sa pozicije snage, ovde pokušati da postavi uslove, pozivajući Moskvu da pristupi Alijansi.

Ipak, kako se čini Amerikanci su već pripremili plan za ulazak Ruske Federacije u vojni blok.

„Međutim, ovaj plan je u potpunosti vezan za ozbiljnu reformu Rusije. U stvari, Vašington je spreman da Moskvi odobri petogodišnji probni rok kako bi izvršila značajne promene u svojoj ekonomskoj i političkoj strukturi“, citiraju ruski mediji navode u Rozofovom članku.

Međutim, siguran je analitičar da će ruske vlasti, ukoliko se dobije takav poziv, dati negativan odgovor.

I to ga navodi na pomisao da ne treba čekati ni međunarodno razoružanje ni uspostavljanje mira.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI10 komentara

 1. Srbski Vitez says:

  Lupetanje SAD-ističkih smradova nema granica...Čak i kada bi Rusi prihvatili taj predlog ( što razume se neće ni u bunilu ) šta bi bio smisao tog i takvog vojnog saveza!? Odgovor se nameće sam po sebi, jedini smisao bi bio blok protiv Kine i podmuklo izvačenje ruskih prirodnih resursa! U krajnjem smisao bi se ogledao i u postepenom ovladavanju svim vitalnim strukturama ruskog društva! Jer, tim zlikovačkim skotovima je kristalno jasno da u nekoj direktnoj vojnoj kinfrontaciji sa Rusima nemaju baš nikakvih šansi...zato im je lukavi plan da pokušaju iznutra kao virus da se uvuku u sve pore društvenog sistema Rusije pa da tako delujući iznutra oslabe i vremenom razvale pre svega duhovni zatim nacionalni a potom i državni identitet Rusije i ruskog naroda. U suštini ništa novo od strane tih zlikovaca, samo se modaliteti menjaju.

  • Gagi says:

   Srbski Vitez... Apslolutno si u pravu, ovu njihovu novu sarenu lazu ne bi progutala ni mala deca. Izgleda da su tesko mentalno poremetili pa smatraju da su i drugi takvi. Uostalom, eto primera svega toga sto oni nude kod nas. Mi smo egzaktan primer sta znaci i podrazumeva saradnja i udruzivanje sa njima, upravo si sve lepo naveo. Drugim recima, to je dobrovoljna plisana okupacija bez upotrebe vojnih sredstava.

   • Srbski Vitez says:

    Na žalost tako je brate. Tim poganim skotovima da je istinski stalo do mira, razumevanja i saradnje, onda bi se pridržavali odredbi međunarodnog prava i striktno poštovali sve međudržavne ugovore i potpisane sporazume. Ovako, jasno je što kažeš i maloj deci da taj sotonski savez nema dobre mamere ni prema kome a najmanje prema Rusima i Kinezima. Srećom, braća Rusi ih čitaju kao bukvar... A naš pravoslavni brat Putin je za njih nenadmašni velemajstor u igri zvanoj savremena geopolitika i strategija! Srećom po Ruse, po nas kao i za ceo miroljubivi svet.

 2. Crbija cveta says:

  Rusija hoće da uđe u NATO pod uslovom da i ona ima sve nadležnosti i svu moguću kontrolu nad NATO-om kao i američki kongres. Odmah će se Kosovo vratiti u svoje srpske granice i biće priznato samo kao sastavni deo i neotuđiva pokrajina republike Srbije što je i bilo do sada. Ruski specijalci će tamo rešiti pitanje opština i vladavine srpskih institucija.

 3. Lazar says:

  Hoće, ali kada u Naste zaraste... ☺️😊😄

  • Srbski Vitez says:

   Bravo, precizno i *ebitačno rečeno...😄😉

 4. padre says:

  Jeste vala, Rusi samo čekaju na to da vam daju slobodan pristup do cele države bez ispaljenog metka! I još, da moraju da prilagode svoje oružje NATO standardima!

 5. Cpbija cveta says:

  Stvar jeste sporna, ali da liste znali da je Rusija zaista i tražila od evrope da uđe u NATO? Ona to zaista i jeste negde u vreme Medvedeva (između dva Putinova mandata). Postavljali su to pitanje zašto ih ne pozivaju u NATO obzirom da je Rusija u svim međunarodnim organizacijama od davnina računajući i UN.

  • Srbski Vitez says:

   Sigurno su mislili što ih ne pozivaju na neko pragnje, neki krkanluk i žurku...Ono, jedi, pij, i nabij...neku NATO-vku, onako s nogu...na brzaka...😆

 6. Ovcoizovani covid idioti says:

  Ne lupajte

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *