ДОКАЗИ ПРОЦУРИЛИ У ЈАВНОСТ: Албански терориста добио новац за ликвидацију СРБА у ЦРНОЈ ГОРИ (ФОТО)

DOKAZI PROCURILI U JAVNOST: Albanski terorista dobio novac za likvidaciju SRBA u CRNOJ GORI (FOTO)

20 maja 2020

Služba bezbednosti pri Ministarstvu spoljnih poslova Srbije dobila je informaciju iz našeg Generalnog konzulata u Cirihu da se na Milana Kneževića, jednog od lidera opozicionog Demokratskog fronta u Crnoj Gori – sprema atentat.

To se navodi u dokumentu MSP u koji su „Novosti” imale uvid, a ta poverljiva saznanja posebno dobijaju na težini uoči današnjeg saslušanja Kneževića koje je zakazano za 11 časova. On je pozvan u Upravu policije „radi prikupljanja obaveštenja povodom tekstova u sredstvima javnog informisanja po pitanju njegove ugroženosti”.U pomenutom dopisu iz Ciriha navodi se da je državljanin Crne Gore telefonom preneo našem vicekonzulu, kog inače površno poznaje, informaciju da se na Kneževića priprema atentat.

Za taj pakleni plan Ž. V. saznao je, kako je naveo, od jednog Albanca koji je 14. maja sedeo sa visoko kotiranim pripadnicima službe bezbednosti tzv. Kosova, a koji su, inače, bivše kolege pomenutog Albanca.

„Prethodnog dana na KiM je boravio izvesni Golubović iz službe bezbednosti Crne Gore, koji je doneo crnogorski pasoš i 400.000 evra za Fljorima Ejupija i njegov kriminalni klan. Ejupi se trenutno nalazi u Holandiji ili Belgiji i trebalo bi da doputuje u Crnu Goru. Planirano je da lično izvrši atentat na Milana Kneževića i to iz hotela koji gleda na Hram Hristovog vaskrsenja, a u vreme mitinga ili narodnog sabora…”, navode se reči Ž. V. u dopisu MSP iz Generalnog konzulata u Cirihu.

Takođe, u tom dopisu piše i da je, navodno, za prebacivanje oružja sa KiM u Crnu Goru zadužen Mirko Velimirović, koji je bio svedok protiv Kneževića u procesu poznatom kao „državni udar”, dok bi mu logističku podršku u Podgorici davao izvesni Kolčaj.

Podsetimo, pojedini mediji u Crnoj Gori i regionu objavili su da je vlast u Podgorici, preko svojih veza u kriminalnim krugovima, angažovala Ejupija da izvrši atentat na Kneževića.

Inače, Ejupi je nekadašnji pripadnik terorističke OVK, koji je svojevremeno optužen od strane Unmika da je izvršio napad na autobus „Niš ekspresa” 2001. godine u mestu Livadice kod Podujeva na KiM. Tada je ubijeno 12, a ranjeno 43 srpskih civila.

Na mestu zločina nađen je njegov DNK, uhapšen je i odveden u američku bazu „Bondstil”. Odatle je, međutim, misteriozno pobegao i na tri godine mu se izgubio svaki trag, a o njegovim vezama sa CIA u nedavnom intervjuu za „Novosti” govorio je i bivši istražitelj Unmika Džo Makalister.

Vratio se u Prištinu 2004. godine sa još trojicom Albanaca. Odeveni u uniforme srpske vojske ubijaju policajca UN, s namerom da za taj zločin bude optužena srpska strana i zvanični Beograd, a ima indicija da je bio direktno uključen i u organizaciju martovskog pogroma Srba. Uhapšen je u Tirani krajem oktobra 2004. godine, a odatle je prebačen na Kosovo i Metohiju. U junu 2008. godine osuđen je na 40 godina zatvora, ali ga je sud pod patronatom Euleksa oslobodio sledeće godine zbog, kako su naveli, nedostatka dokaza.

Ubrzo je otišao u Nemačku i navodno je nekoliko godina bio pod prismotrom tamošnjih službi bezbednosti. Srpske službe percipiraju Ejupija kao iskusnog plaćenog ubicu, a naše vlasti javno su iznele sumnje da je on umešan i u atentat na Olivera Ivanovića.

KOMENTARI16 komentara

 1. opet ja says:

  Daj ne lupajte. Lepo se vidi na slici da nose maske zbog Korone, a strastveni su lovci pa zbog toga imaju pušku.

 2. persida says:

  Hajde opet da se cudimo, po ko zna koji put.

  • Portopranco says:

   Svi Srbi svijeta moraju biti solidarni i ujedinjeni sa Srbima u Crnoj Gori koje zlikovac milo pokušava da ukine.U ovom trenutku Srbi u Crnoj Gori su najugroženiji narod na svijetu.Monstruozni i fašistoidni režim mila đukanovića Srbima negira čak i pravo na postojanje.Srbima se u Crnoj gori negira apsolutno sve:srpski jezik,srpska kultura,srpski nacionalni identitet i pravo da budu vjernici Srpske Pravoslavne Crkve. Mi Srbi smo antifašisti i narod kojem je iznad svega pravo na SLOBODU. Mi Srbi ujedinjeni smo porazili genocidni ustaški režim poglavnika ante pavelića,pa ćemo ujedinjeni poraziti i ovu satanističku milogorsku pošast.

 3. Slobodanka says:

  Podseća na dogadjaje u Kijevu kad su teroristi iz Gruzije ubijali protestante na Evromajdanu. Milo u stopu prati Po(t)rošenka, čak se Milo pokazao bržim izvodjačem radova od njega, a obadvojica su poslušnici duboke države SAD. Ukrajina se 1991 godine mirnim putem osamostalila da bi 23 godine kasnije, 2014 godine ušla u krvave sukobe sa Rusima i drugim proruskim stanovništvom na istoku Ukrajine. Crna Gora se mirnim putem osamostalila 2006 godine i po svoj prilici 14 godina kasnije kreće u krvave sukobe sa Srbima koji žive na teritoriji Crne Gore. Ukrajina je dosad izgubila Krim i Donbas, moguće još nekoliko oblasti. Šta će sve izgubiti Crna Gora?

  • Slobodanka says:

   Da ne bude zabune, ni slučajno ne poistovećujem Srbe iz Crne Gore sa protestantima na kijevskom evromajdanu, nego isti je način na koji se zemlja uvodi u haos: jak diktat spolja i teška umešanost i podlost domaćih kvislinga, strani plaćenici, pucnji, i optužbe koje neće pasti na pravog krivca.

 4. Zaliv says:

  Naravno Srbija ce i ovo da precuti i nikom nista, na taj nacin se svi u komsiluku hrabre i podsticu da nas gaze i ugnjetavaju. Kad ste nesposobni otidjite i konsultujte se sa Izraelom pa da vidite kako se to resava.

  • Mr MI says:

   Problem je upravo u tome sto se Milo konsultuje sa MOSADOM. Posto znam jednog mosadovca PHA koji zivi u Srbiji, ozenjenog loznicankom OJ, znam i kako su nam namestali bombardovanje, prvo 1997, drugo 1999, trece 2006, a ne bi me cudilo da i sada to pokusavaju, ali vise nismo u dobrim odnosima, pa nemam vise informacije. Razmislite gde su Jevreji planirali da pobegnu sa Bliskog Istoka, jer tamo ne mogu dovjeka.

 5. Slobodanka says:

  Milo kako radi i to kao niži podizvodjač radova obezbediće da Albanija uzme šta god hoće na istoku Crne Gore. Pa još se javio i Lošo sa maštarijama da će Rvatska uzeti ceo južni deo Crne Gore, obalski najrazvijeniji deo zemlje. Jedino da pogodimo da li će se Rvatska ljepo sastati sa Albanijom ili će se potući sa Albanijom zbog podele plena.

 6. Slobodanka says:

  Vojska Crne Gore brojno i po opremljenosti je veoma slaba, pa još su ovih dana poslali ceo srpski kadar kući, a i ranije u Vojsci Crne Gore vršili su čistku srpskih kadrova. Prošle godine objavili su da prodaju dva preostala ratna broda, praktično patrolna broda jer su zastareli. S čime se brani Crna Gora??? Je li Milo njen vrhovni komandant ili preko njega tako suludog sa Vojskom Crne Gore upravlja ko god hoće? Strava, nikad gore u državi maloj Crnoj.

  • Slobodanka says:

   Slanjem Srba iz vojske kući Milo smanjuje odbrambene sposobnosti zemlje na minimum minimuma, ispod svakog minimuma. Kome on to pravi zgodu? Dva ili više NATO suseda sad mogu da rade sa lakoćom štagod hoće od male Crne, a Stoltenberg iz Brisela će guslati da se ništa posebno ne dešava. Srbija u to nikako ne može da se meša jer upala bi u sukob sa NATO alijansom.

  • opet ja says:

   Crna Gora je članica NATO, te bismo u slučaju vojnog upada tamo mogli da povedemo "ratčić" protiv još nekih državica. Bolje je organizovati pobunu unutar Crne Gore i pomagati im. Opet možda bi Rusiji odgovaralo da preuzmu Crnu Goru i da nas podrže u intervenciji preteći velikim sukobom na koji Tramp nikako nije spreman.

 7. Kulak says:

  Ludak i manijak milo đukanović dao je intervju iz kojeg jasno proizlazi da on želi da ukine pravo na postojanje čitavom jednom narodu,Srbima u Crnoj Gori.On želi da ukine Srbe i pretvori ih u crnogorce.Želi da ukine Srpsku Pravoslavnu Crkvu i pretvori je u "pravoslavnu crkvu nacionalnih crnogoraca".Srbima u Crnoj Gori zlikovac milo đukanović negira sva ljudska i građanska prava uključujući pravo na postojanje i negovanje sopstvenog jezika,kulture i nacionalnog identiteta.Ovo što je uradio mafijaš i zlikovac milo đukanović je poziv na GENOCID,ASIMILACIJU i ISTREBLJENJE Srba u Crnoj Gori.On mora hitno biti optužen za krivično delo GENOCIDA U POKUŠAJU i biti izveden pred sud.

 8. Za Srbiju says:

  Demoni i njihove sluge udruženim snagama protiv Srba.

 9. Za Srbiju says:

  Naručeno ubistvo od mafijaša koji trguje drogom. Šta je taj još u stanju, tek ćemo da vidimo.

 10. VRSK says:

  Ovo je definitivno znak da kriminalni režim Mila Djukanovića gubi tlo pod nogama. Oni zarad ostanka na vlasti osim duše spremni su da prodaju i crkvu i narod i rat bi da izazovu. Plaćaju teroristima da pucaju na Srbe. Ne dao Bog da se desi da jedan Srbin pogine eto im ga rat i u CG i na Kosovu.

  • persida says:

   Koji, bre, rat, pa Srbi ne smeju da pisnu, zato ih svi ovako z.....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *