ИРАН НАПАО ИЗРАЕЛ!

IRAN NAPAO IZRAEL!

13 aprila 2024

Iran je lansirao desetine dronova kamikaza ka Izraelu, javlja Nešenel independent.

Novinar američkog portala Aksios Barak Ravid objavio je večeras na platformi X (Tviter) da je Iran pokrenuo napad na Izrael koristeći nekoliko desetina dronova Ravid, koji je i analitičar Si-En-Ena, je kao izvor naveo četiri neimenovana izraelska i američka zvaničnika.IZRAEL POTVRDIO NAPAD IRANA

Portparol IDF je potvrdio da je počeo napad Irana na Izrael.

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu je pre nekoliko minuta na konferenciji za novinare objavio da je Izrael spreman.

„Prethodnih nekoliko nedelja Izrael se spremao za mogućnost direktnog napada iz Irana, a naša protivvazdušna odbrana je raspoređenja. Spremni smo za svaki scenario, kako za napad, tako i za odbranu„, poručio je Netanjahu.

KOMENTARI9 komentara

 1. Zoran says:

  Dok Iran ne kaze da je to uradio ne verujem.

 2. Petrovgrad says:

  Ova puca na sve strane. Kome ce Ameri pre da posalju granate Ukrajini, Izraelu,Tajvanu,... a svima je frka za dzabanu.

 3. persida says:

  Lazu i jedni i drugi.

 4. AND says:

  Ovo je samo odgovor na izraelski vazdušni napad u Damasku.

 5. zajko says:

  Ima Vucko da im posalje letece automobile kao pomoc

 6. Velika Metla says:

  NAPAO ???!!! Nije napao nego se revanširao, uzvratio, za napad na Iran od strane hazarskih satanista koji vladaju jevrejskim narodom. Opet prave žrtvu od dželata, kao i sa lažnim holokaustom". Pazi bogati "holokaust" su navodno pobijenih 6 miliona, a nije holokaust pobijenih Rusa 24 miliona u Drugom svetskom ratu ???!!! Holokaust je laž isto kao i lažna Srebrenica. I još uz to napravili zakon koji će da osudi svakoga ko poriče lažni holokaust. Kakva je to istina koja se mora zakonom braniti ? Nema tu istine nikakve. Rusi nisu napravili zakon kojim se kažnjava svako ko negira da je poginulo 24 miliona Rusa, jer istinu ne treba zakonom braniti. Američki satanisti pobili milione Indijanaca, Vijetnamaca, u Iraku samo dece pola miliona......, i još mnogo toga, pa ih niko nije proglasio za genocidnu državu, što oni i jesu, nego pokušavaju Srbiju da optuže za "đemosajd" nad 8000 lažnih balijanera u Srebrenici. To je ta nova matematika kojoj nas silom pokušavaju naučiti američki satanisti i njihovi podrepaši, gde je 8000 veće od 10 miliona.

 7. Volodimir Ofanzivko says:

  Nije Iran nego ISIS-K 😁

 8. milorad5 says:

  pa iran je izgleda zbog unutrašnje situacije mora nekako da odgoovori,pa su NAJAVILI da su ispalili dronove a ovi su ih "herojki" poobarali iznad jordana i s.arabije verovatno...ovo je jako glup potez iranske vlade sem ako nije sve dogovoreno sa amerikancima i izraelcima(namerno ne korisitm imenicu jevereji i jevrejska država jer tamo ima više nemaca,rusa i poljaka nego jevreja i nezna se mnogima ni tačno pooreklo,svako je mogao da se prijavi ko jevrejin najmanje 50 god od postanka izraela)...moguće je da su amerikanci dali garancije da izrael neće odgovoritina ovo i otpočeti rat,jer žestoko pritiskaju izrael da to ne uradi,ali brate ,ja aameričkim garancijama ne bih mnogo verovao,ne bih im UOPŠTE VEROVAO...videćemo šta će dalje biti ali sam ubedjen da že 3.svetski rat početi u koreji,tamo je glavna koncentracija američkih snaga u inostranstvu...ako žele da imaju polugu pritiska na rusiju i kinu okupacija s.koreje je PRVI KORAK koji moraju da preduzmu pored zadržavanja tajvana i filipina pod svojom kontrolom...

 9. M says:

  IRANSKI napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih i balističkih projektila završen je bez težih posljedica nakon što ih je golema većina presretnuta i oborena od strane Izraela,USA i Britanac.Iran je vikao tolko da su se tresla brda,a rodio se miš!Izrael je u dosadašnjem ratu izgubio samo 300 svojih boraca,rasturio Gazu i sad sprema osvetu Iranu pokazavši da je ozbiljna država.Jako velika razlika u odnosu na dosadašnji Ukrajinsko-Ruski rat,dva koraka ispred!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *