Iran preti da će oteti Obaminu ćerku

Iran preti da će oteti Obaminu ćerku

7 septembra 2013

iran-vs-u.s.Ali Reza-Forgani, savetnik iranskog duhovnog vođe ajatola Ali Hameneja u vezi strateških pitanja nedavno je objavio na svom blogu preteću poruku, kako SAD tako i Obami lično i njegovoj porodici.

U slučaju američkog napada na Siriju, kaže on, za 21 čas širom sveta biće kidnapovani rođaci i deca američkih ministara, ambasadori i visoki oficiri, a još za narednih 18 časova, javnosti će se izložiti (objaviti na sajtu) video materijal njihovih amputiranih udova i biće poslat Vladi SAD.

Ali Reza-Forgani takođe piše: „Obama, ako si ti kopile, onda znaj, da u svetu postoje i drugi gadovi koji mogu napasti Ameriku … a onda je sve moguće“. U verziji na farsi jeziku, on još otvorenije govori, da će Obamina ćerka biti kidnapovana od strane jednog njenog telohranitelja i silovana.

„Obama, ako ti slučajno napadneš Siriju, to ćeš pasti u pakao i svi ljudi u svetu će shvatiti da u stvari vi sami zaslužujete napade i nasilje. Zato molim, napadaj“.

Ove izjave i šokirajuće pretnje nasiljem porodici predsednika Obame, zvuče kao pozadina informacija koje dolaze od američkih obaveštajnih službi, koje su presrele naloge koji stižu iz Irana do iračkih militanata, koji planiraju napade na američke pozicije u Bagdadu u slučaju operacije protiv Sirije. Prema anonimnim izvorima, primarni cilj bi trebao da budy američke ambasade.

U vezi sa presretnutim saopštenjem, Stejt department je pozvao građane SAD da se uzdrže od putovanja u Irak.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *