ИРАН спрема да гађа ИЗРАЕЛ и АМЕРИКУ

IRAN sprema da gađa IZRAEL i AMERIKU

13 februara 2020

Iran je spreman da gađa Sjedinjene Američke Države i Izrael ako budu dale povod za to, rekao je danas komandant iranske Revolucionarne garde general-major Husein Salami.

„Ako napravite i najmanju grešku, gađaćemo vas“, rekao je Salami u obraćanju povodom 40 dana od smrti komandanta Kasema Sulejmanija, koji je ubijen u američkom napadu u Iraku, prenosi Rojters.

Osim toga, na ceremoniji u Teheranu novi komandant specijalnih Kuds snaga Esmail Gani pročitao je Sulejmanijevu oporuku, u kojoj on poziva Irance da podrže vrhovnog vođu Ajatolaha Ali Hamneja i poručuje da političke frakcije treba da ostave svoje nesuglasice po strani, prenosi Tanjug.

KOMENTARI2 komentara

  1. M says:

    Iran će gađati USA?!?Kako?!?

    • Pravda mora biti zadovoljena says:

      Kupit ce oni od Rusije oruzje. Jedva cekam da vidim kako ce Ameri da bjeze u misje rupe dok im se Amerika razara!!! Ne treba Rusija da ratuje sa Amerima ali im nece sigurno prodavati svoje novo oruzhe. Ameri imaju vise neprijatelja nego prijatelja a i red je da kod svoje kuce iskuse rat i vide kako pati i narod i zemlja kad ju se napadne. Bravo za Iran!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *