ИРАН УСТАО НА НОГЕ ЗБОГ ПРОПОВЕДА: Блиски исток ће да се тресе (ВИДЕО)

ИРАН УСТАО НА НОГЕ ЗБОГ ПРОПОВЕДА: Блиски исток ће да се тресе (ВИДЕО)

17 јануара 2020

Антиамеричке демонстрације за подршку актуелној власти одржане су у многим градовима Ирана. Репортаже из различитих крајева земље преносила је државна телевизија Ирана.

Демонстрације су одржане у Мешхеду, Казвину, Керману, Ахвазу и у другим градовима.Учесници митинга су ушли са портретима руководилаца и духовног лидера Алија Хамнеија, као и са антиамеричким плакатима. Осим тога, многи су носили слике убијеног генерала Касема Сулејманија.

Демонстрације су одговор на проповед Хамнеија на муслимански свети дан — петак.

Духовни лидер је први пут одржао проповед у последњих осам година. Том приликом је оптужио САД за кукавичлук због убијања Сулејманија, позвао је да се не верује Европи и затражио је да се настави истрага о паду украјинског авиона.

KOMENTARI4 коментара

 1. Zoran says:

  Kao kad Vucic digne napord po autobusima.:)

  • Branko says:

   Nemoj tako. U Iranu je organizovano a kod nas je spontano.

 2. Slobodanka says:

  Veliki ovozemaljski knez Tramp kako misli da će uspeti da Irance pokori i osvoji? Najizuzetnija svetska nacija u ovom delu sveta ima veoma loše ocene. Tu ocenu je još više snizio i srozao sam Tramp drskim ubistvom njihovog (iranskog) generala Sulejmanija. Moguće je da računaju na isti model s kojim su zajašili Srbe i Srbiju nakon razbijanja Jugoslavije. Koliko znam u Iranu nemaju Rvate, tojest iznutra željne snage da razbiju zemlju po svaku cenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u