ИРАН УСТАО НА НОГЕ ЗБОГ ПРОПОВЕДА: Блиски исток ће да се тресе (ВИДЕО)

IRAN USTAO NA NOGE ZBOG PROPOVEDA: Bliski istok će da se trese (VIDEO)

17 januara 2020

Antiameričke demonstracije za podršku aktuelnoj vlasti održane su u mnogim gradovima Irana. Reportaže iz različitih krajeva zemlje prenosila je državna televizija Irana.

Demonstracije su održane u Mešhedu, Kazvinu, Kermanu, Ahvazu i u drugim gradovima.Učesnici mitinga su ušli sa portretima rukovodilaca i duhovnog lidera Alija Hamneija, kao i sa antiameričkim plakatima. Osim toga, mnogi su nosili slike ubijenog generala Kasema Sulejmanija.

Demonstracije su odgovor na propoved Hamneija na muslimanski sveti dan — petak.

Duhovni lider je prvi put održao propoved u poslednjih osam godina. Tom prilikom je optužio SAD za kukavičluk zbog ubijanja Sulejmanija, pozvao je da se ne veruje Evropi i zatražio je da se nastavi istraga o padu ukrajinskog aviona.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zoran says:

  Kao kad Vucic digne napord po autobusima.:)

  • Branko says:

   Nemoj tako. U Iranu je organizovano a kod nas je spontano.

 2. milorad2 says:

  tara,tara,tarabica, jedte gov.a obojica

 3. Slobodanka says:

  Veliki ovozemaljski knez Tramp kako misli da će uspeti da Irance pokori i osvoji? Najizuzetnija svetska nacija u ovom delu sveta ima veoma loše ocene. Tu ocenu je još više snizio i srozao sam Tramp drskim ubistvom njihovog (iranskog) generala Sulejmanija. Moguće je da računaju na isti model s kojim su zajašili Srbe i Srbiju nakon razbijanja Jugoslavije. Koliko znam u Iranu nemaju Rvate, tojest iznutra željne snage da razbiju zemlju po svaku cenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *