ИРАН ЖЕСТОКО ОДГОВОРИО АМЕРИЦИ: Ако нападнете, горећете и ви и Израел

IRAN ŽESTOKO ODGOVORIO AMERICI: Ako napadnete, gorećete i vi i Izrael

22 juna 2019

Vašington i njegovi saveznici skupo će platiti bilo kakav akt agresije prema Teheranu, rekao je iranski general Abofazl Šekarči. Prema njegovim rečima, Iran će velikom silom odgovoriti i na samo jedan ispaljen metak na Islamsku Republiku.

„Ispaljivanje samo jednog metka zapaliće interese Amerike i njenih saveznika na Bliskom istoku“, rekao je Šekarči, koji je portparol Oružanih snaga Irana.„Islamska republika nije započela i nikada neće započeti nijedan rat, ali ako neprijatelj napravi i najmanju grešku, suočiće se sa najvećom revolucionarnom reakcijom prema Iranu u Srednjoj i Zapadnoj Aziji, i svakako neće preživeti bitku“, dodao je Šekarči.

Upozorenje iranskog generala usledilo je nakon što je Iran oborio američki vojni dron, jer je, prema tvrdnjama Teherana, leteo u iranskom vazdušnom prostoru.

Američki predsednik Donald Tramp je nakon toga naredio napad na Iran, ali je u poslednjem trenutku odustao od napada.

KOMENTARI8 komentara

 1. Zoran says:

  Tako treba.:) Ostro i jako. Kad vec imas cim, imas narod, a imas i tehniku. Sta pa traze Amerikanci oko vas, njihov drzava tamo nije.

  • Željko says:

   @Zoran U slučaju rata Iran će se za par dana vratiti u kameno doba! Čudna neka vremena na Balkanu, Srbima najveći saveznici Erdoanovi Turci, Asadovi Sirijci i Iranci a muslimanima Albancima i Bošnjacima najveći saveznik je "veliki brat"! Nama Hrvatima standardno Njemačka je najveći saveznik!!

 2. persida says:

  Samo se kokajte, gledacu vas na televiziji.

 3. petrovgrad says:

  Iran je sila, sa njima nema šale. To bi bio ozbiljan rat. Rat bi odneo milione žrtava na obe strane, pa kome se isplati.

 4. Kulak says:

  Iran može projektilima tući Izrael,što će sigurno uraditi ako ga ludi Ameri napadnu.Kažem ludi,jer je Iran jak,kompaktan i prevelik da bi ga Ameri mogli okupirati.Napad kopnenim trupama na Iran bio bi ludost koja bi na kraju završila ogromnim ljudskim žrtvama i sramotnim američkim porazom kao u Vijetnamu.Možda bude američkih vazdušnih udara manjeg intenziteta po Iranu,ali i to je za Amere izrazito rizično jer Iran može uzvratiti velikom snagom.

 5. zora says:

  Podrzavam Iran,dosta nam je Amera.

  • mijo says:

   neee rat nego mir i ljubav svi su ljudi isti treba da zive

 6. persida says:

  Evo ko se najvise zali na iranski nuklearni program: https://www.veteranstoday.com/2019/06/20/israel-has-80-90-nukes-sipri-report-says-as-tel-aviv-continues-to-accuse-iran-of-nuclear-obsession/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *