ИРАНАЦ ПРЕТИ: Биће крви у Београду, дићи ћу студентски дом у ваздух!

IRANAC PRETI: Biće krvi u Beogradu, dići ću studentski dom u vazduh!

20 novembra 2015

milad-1_620x0Iranac Milad Mikbaht (24) uhapšen je u četvrtak veče oko 19 sati u Beogradu, posle sukoba sa konobarom P. M. u restoranu studentskog odmarališta „Radojka Lakić“ u Belom Potoku. Nakon kraće prepirke, rekao je konobaru: „Biće krvi, dići ću odmaralište u vaduh!“

Tada je pozvana policija, koja je Mikbahta privela po drugi put za tri dana. Utvrđeno je da nije bio pijan, ali mu je izvađena krv kako bi se utvrdilo da li je izazvao incident pod opijatima.

Ovaj Iranac je uhapšen i 16. novembra ove godine kada je kod njega pronađena marihuana. Sa tužilaštvom je sklopio sporazum o priznanju krivice, uz novčanu kaznu od 36.000 dinara i rokom da do 23. novembra napusti Srbiju.

Mikbaht je, inače, student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Boravio je u studentskom domu 2011. i 2012. godine,ali je zbog nediscipline izbačen. Tada se preselio u privatni stan, kao podstanar.

U odmaralištu nam je u četvrtak veče potvrđeno da on nije stanar doma „Radojka Lakić“ već je tamo došao prekjuče u goste. Rade Dabetić, direktor Ustanove studentsko odmaralište Beograd, u okviru koga je i ovaj objekat, ističe da nije bilo nikakvog incidenta:

– Taj mladić je došao u posetu prijateljima u objekat na Avali. Ne znamo da li je bio pod dejstvom alkohola ili ne, ali čim je počeo da viče, kolege su pozvale policiju, koja ga je odvela.

Milad Mikbaht je u Beograd došao kao stipendista naše države, u okviru programa „Svet u Srbiji“. Kao i ostali studenti iz nekadašnjih nesvrstanih zemalja, i on je u početku boravio u domu „Radojka Lakić“ u podnožju Avale. Tu je učio srpski jezik, a posle toga je prešao u Studentski grad i počeo da studira na srpskom jeziku.

KOMENTARI3 komentara

  1. Apis says:

    ZGAZITE ZMIJU PRE NEGO VAS UJEDE. ZGAZITE JE DO MERE DA NE MOZE UJESTI NIKOGA. ZGAZITE JE I PREKO MERE JER SAMO DOK JE POD ZEMLJOM ZMIJA LJUDE NE UGROZAVA.

  2. fifi says:

    Gde stanuje.

  3. Rade says:

    Dobro pitanje.Treba paziti na njega i slicne njemu.Ali dobro paziti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *