ИРАНЦИ ИСМЕЈАЛИ АМЕРЕ: Дрон несметано надлетао носач авиона, снимио све што га је занимало (ВИДЕО)

IRANCI ISMEJALI AMERE: Dron nesmetano nadletao nosač aviona, snimio sve što ga je zanimalo (VIDEO)

23 aprila 2021

IRANSKA revolucionarna garda (IRGC) objavila je video snimak na kojem se vidi kako njihov dron lebdi iznad američkog nosača aviona u Persijskom zalivu.Video je snimljen iz drona i emitovan je na iranskoj državnoj televiziji, prikazujući krupni plan američkih aviona lovaca i helikoptera na palubi. Američki nosači aviona je sve vreme u pokretu.

Iranski dron u jednom trenutku kretao se direktno iznad američkog nosača aviona, šaljući snimak sa američke palube u realnom vremenu, dok američki ratni brod nije reagovao. Iranska revolucionarna garda navodi da su podaci o pozicioniranju ukazali da je u pitanju nosač aviona Dvajt Ajzenshauer, ali to nije potvrđeno.

Nije im prvi put

IRGC je u februaru objavila da poseduje savremeno ofanzivno i odbrambeno oružje koje može da uništi bilo koji američki vojni cilj u regionu.

Američko Ministarstvo odbrane još nije komentarisalo video, ali je najavilo da će proširiti misiju avionske grupe nosača aviona na Bliskom istoku kako bi osiguralo bezbedno povlačenje američkih trupa iz Avganistana.

(Srbija Danas)

KOMENTARI10 komentara

 1. Pingback: IRANCI ISMEJALI AMERE: Dron nesmetano nadletao nosač aviona, snimio sve što ga je zanimalo (VIDEO) – Prava istina o svemu

 2. Rista says:

  Čega se pametan stidi...Eto, to je iranski grandiozni uspeh. Pa tih slika ima na hiljade na internetu i to potpuno jasnih. Ima videja kako avijoni sleću, uzleću pa čak i kako doručkuju hemendeks. I sada Iran snimio neku sliku, malo je zamutio i servira to svom narodu kao neki uspeh? Kažem, čega se pametan...Snimak bi bio za američkog oskara, mada ga nikad ne bi dobio, da su Iranci snimili kako su uništili Ajzenhauera. Ovako, Amerikanci bili na pecanju, videli dron i samo se nasmejali "Jope iranski vrabac zaluto" i nastavili pecanje. Pošto su tamo na iranskim morima brodovi obavezno u kontaktu da bi izbegli sudare, jer ih ima na svaki kilometar po nekoliko, kao i u Crnom Moru, iranci obavestili da će se približiti nosaču sa svojom čunkom da bi lansirali kameru na dronu i ameri im dozvolili. Iranci stidljivo prišli, pomalo zbunjeni od planine ispred njih, poslali sigračku i snimili snimak sa jutubeta koji su američki klinci snimali negde po lukama amerike dok je nosač bio na remontu, jer dron ne može ni da uzleti tako visoko koliko je visok ajzenhauer. Amerikanci organizuju posete civila i klinaca svojim brodovima u patrijotske svrhe svake godine po hiljadu puta, samo srpski mediji to ne objavljuju. Veliki brodovi, brate mili, pa ne pašu sasvim u srpski mozak. I klincima dozvoljeno da sve što vide snimaju. Kakve su tajne američkih nosača? Pa nema ih. O njima se zna gotovo sve u tančine a najgore je da ih nikako ne možeš izgraditi jer su preskupi, preteški i premoćni i ne možeš ga uništiti ako nisi Rus. Iranci nisu Rusi. A ni Rusi nisu nikada uništili ni jedan američki nosač. Ako se dobro sećam, samo je Japan sredio jedan američki nosač u drugom ratu. Japan je inače država koja je do danas izgradila najveći ratni brod na svetu, zastrašujućih dimenzija i nadprirodne moći...I kao i svako strašilo, uništen je jer mu otkazli neki šrafovi i kad je upao u sukob sa drugim brodovima, iako premoćan nije mogao da manevriše i...zdravo đaci. A da nije bilo te greške sa šrafovi...verovatno bi Japan danas imao najveće nosače avijona na svetu.

  • Suzuki Vitara says:

   Kako se oglasavaju komuno usrase u odbranu jenki brabonjaka.

  • Mozak nema says:

   Risto ne jedi g.

   • Srbija cveta says:

    Ma ne vredi, taj se odavno najeo pa sada ne može drugo nego da kenja, nego nije valjda da iko od vas čita sraćkalice kod kojih u levom uglu piše "Rista"? Ja ne mogu jer se on baš dobro iskenja, ajd da je redak dva pa da progutam, ovako po automatizmu uopšte i ne vidim da taj postoji tu negde.

  • opet ja says:

   Šta lupetaš ti??!! Pa da je taj dron bio naoružan mogao je da pobije gomilu mornara dole i uništi nekoliko aviona. Sem toga takav dron može da navodi projektile lansirane iz daljine koji su većeg kalibra. Zar misliš da US NAVY dozvoljava bilo kome da nadleće njene brodove??!! Jedno su organizovane posete kada je brod u luci, a drugo su snimci dok je u patroli, A japanci su izgradili najveće bojne brodove tada; Yamato i Musashi oko 65000 tona, a najveći ratni brodovi su upravo aktuelni američkii nosači aviona. Nalupetao si se katastrofalno.

 3. persida says:

  Seki snima, pazi se.

 4. mister x says:

  rista gluperdo japanci i nijemci su unistili 11 nosaca aviona i to americkih u drugom svijetskom ratu,dva kod midwai-a!

 5. Ainu says:

  Nosače aviona štiti samo autoritet sile, dok ne počne belaj. Kad krene, nema zaštite za njih, jer su prevelika i kapitalna meta. Zato je 11 američkih stradalo od Japanaca.

 6. Rista says:

  Auuu, al vas ima retardiranih. Uvek neki novi koji se boje čak i svoje ime da napišu pa kao oni sada nepoznati? Nije ni čudo da nas svi mlate kad imamo takve glupake kao vi koji čitaju bajke o Japanskoj pobedi nad Amerikom. Amerika nije ni imala 11 nosača koje ste vi iz osvete potopili, upuvani mozgovi. Pa ne pišem ja vama retardima. Pišem ljudima, razgovaram i otvaram im oči. Sa takvima kao vi na dnu i na vrhu, zaista nemamo šanse. Vi retardi sa dna napadate Ristu, jer to vam krajnji domet, a vaša braća retardi na "vrhu" su postavljeni od Amerikanaca. Oni retardi gore su našminkani a vi dole posrani. Bratija do zla boga. Vi pobedite Ameriku čas posla, ali oni su ipak u Bondstilu, u Beogradu i u vašoj kući ako je imate i ipak imaju još takvih Bondstila bar 50 u Japanu, ali ne, vi čas posla pobedite ameriku iranskim dronom i japanskom i nemačkom mornaricom. Jel ste čuli nekad da je Amerika u drugom ratu sjebala i Japan i Nemačku i Italiju po pustinjama sveta i na okeanima sveta? Rusi tamo nisu bili. Rusi su ih smandrljali na kopnu. Niste to učili u osnovnoj? Ustvari, jesu učili oni koji su išli u osnovnu školu, ali vi to niste. Aj balonje, napišite Risti komentar, naučite ga ono što vi znate a on nezna, pa da onda nastavimo. Niste dorasli ni dupe svoje da obrišete a ne još da nešto smislite. Kada vi pogubljeni napišete komentar, onda ću ja da pročitam i da vidim koliko ste pametni. Dotle, jete vašu mirišljavu hranu i učite, ako vam mozak još imalo funkcioniše.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *