ИСИС планира атентат на краљицу Елизабету

ISIS planira atentat na kraljicu Elizabetu

9 avgusta 2015

kraljica-elizabeta-610x418Džihadisti planiraju atentat na britansku kraljicu Elizabetu II sledeće subote – na svečanosti u Londonu kojom se obeležava godišnjica završetka Drugog svetskog rata.

Britanski „Dejli mejl“ piše da su policija i britanska sigurnosna služba MI5 u utrci s vremenom kako bi sprečili atentat koji dolazi po naređenju vođa Islamske države iz Sirije.

Islamisti planiraju da aktiviraju bombu u ekspres loncu tokom velike svečanosti koja će se održati u centru Londona i kojoj će priustvovati brojni visoki zvaničnici.

Bomba koju planiraju da naprave biće navodno slična onoj koja je izazvala krvoproliće na Bostonskom maratonu.

U centru Londona u subotu će se slaviti pobeda nad Japanom, a na svečanosti će biti i britanski premijer Dejvid Kameron, kao i ostatak kraljevske porodice.

Kraljica ipak ne namerava da odustane od učestvovanja na obeležavanju 70. godišnjice i velike pobede.

(Mondo.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Vujadin says:

    Na Bostonskom maratonu navodnu bombu je postavila CIA sa svojim agentima i saradnicima iz MI6 i MOSAD-a, pa nije isključeno da takav cirkus prirede i u Londonu kako bi prikrili svoju povezanost sa ISIL-om. Već viđeno, ubijte pravu kraljicu pa da vam poverujemo ionako nikakva šteta ako pogine.

  2. Apis says:

    DAJEM KRALJEVSTVO ZA METAK! BAKA LIZ CEO VEK TRAZI METAK. NIKO NEĆE DA JE OPALI. KLEMPAVA KO MAGARE I TOLIKO RUZNA DA SVAKOM ATENTATORU CEV PADNE DOLE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *