ИСЛАМСКА ДРЖАВА ОБЈАВИЛА РАТ СРБИЈИ: Џихадисти у језивој поруци запретили читавом Балкану! (ВИДЕО)

ISLAMSKA DRŽAVA OBJAVILA RAT SRBIJI: Džihadisti u jezivoj poruci zapretili čitavom Balkanu! (VIDEO)

12 decembra 2015

Islamic State Militants Patrol Syrian BorderIslamska država objavila je novi propagandni video-snimak u kojem prikazuje „sudnji dan“, odnosno konačni obračun sa takozvanim „krstašima“, odnosno zemljama protiv kojih se bore.

Među 60 zemalja sa kojima su islamisti u ratu jeste i Srbija, ali i zemlje iz našeg ogruženja, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, ali i brojne druge svetske države poput Rusije, SAD, Francuske, Kanade, Japana.

Video-snimak pod nazivom „Meeting at Dabiq“, asocira na mesto Dabik u Siriji, severno od Alepa, na 45 kilometara od turske granice.

U njegovoj ravnici dogodila se velika bitka 1516. godine, između Osmanlija pod vođstvom Selima V i Mameluka pod vođstvom Kanša Gavrija. Osmanlije su pobedile i ta pobeda je bila uvod za njihov ulazak u arapska područja.

Inače, islamisti izdaju i magazin pod imenom „Dabik“.

Pogledajte video:

(Telegraf)

KOMENTARI4 komentara

 1. Batina says:

  Alo kozojebi, cetiri carstva je slomilo vrat na Srbiji. Za vas je spremljeno posebno oruzje - svinje, a Srbi su poznati po proizvodnji svinja.

 2. marko says:

  ne preti to islamska drzava vec nato kao 1999 godine taj paravan lazi natovskih obavestajaca poznat je odavno kako to da islamisti onda nisu napali ameriku nikako dosad nemaju vremena

 3. MERI says:

  Veliki brat se opet igra rata.

 4. Srbenda Srbendic says:

  Vidi samo kaki su. Ha ha ha...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *