ИСЛАМСКИ ТЕОЛОГ ИМРАН ХОСЕИН ОТКРИВА МНОГЕ СТВАРИ: Ево ко крије истину о Србима!

ISLAMSKI TEOLOG IMRAN HOSEIN OTKRIVA MNOGE STVARI: Evo ko krije istinu o Srbima!

30 jula 2017

Islamski teolog šeih Imran Nazer Hosein izjavio je da bi Srbi, ako žele da islamski svijet razumije istinu o Srebrenici, trebalo da osnuju državnu komisiju od najumnijih ljudi i kada svi kažu istinu, zaključke ponude svijetu. On, međutim, ne vjeruje da bi Zapad to dozvolio.

Bez istražne komisije, kaže šeih Hosein, teško je ponuditi konkretne dokaze o događajima u Srebrenici, ali on smatra da iza svega stoji NATO jer je upravo Alijansa iz svega najviše profitirala.

U Srebrenici se nije desio genocid već strašni zločin, međutim zapadne sile predvođene Amerikom, ne žele da se otkrije cijela istina, tvrdi ugledni islamski teolog i filozof šeih Imran Nazar Hosein.

– Ne mislim da mi danas znamo cijelu priču. Mislim da su dijelovi ove priče sakriveni. Ako neko, ko ima saznanja pokuša da ih saopšti, biće ubijen, rekao je u emisiji „Protokol“ šeih Imran Nazer Hosein.

Osmanlijsko carstvo je na području Balkana, u ime islama, zasijalo sjeme zla među narodima, kaže šeih Hosein i nudi izvinjenje, savjetujući muslimane da postupe prema Kuranu i bliže sarađuju sa pravoslavnim hrišćanima u predstojećem velikom ratu za koji smatra da je neizbježan.

– Nije nam preostalo puno vremena. Moj osjećaj je, a nadam se da nisam u pravu, mislim da nam nije preostalo više od godinu dana do nuklearnog rata, istakao je šeih Imran Nazer Hosein.

Pogledajte prilog o Srebrenici:

Šeih Imran Nazar Hosein je svjetski poznati stručnjak za islamska vjerska pitanja kao i za međunarodnu politiku i ekonomiju.

Titula šeiha, učenjaka, znači da on tumači vjeru i pojašnjava njene propise. Završio je najviše islamske studije na Univerzitetu u Karačiju, a diplomirao je, između ostalog, i na Univerzitetu za međunarodne odnose u Švajcarskoj.

Pogledajte kompletan intervju:

(RTRS / Intermagazin)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *