ИСПЛИВАО СНИМАК БАЈДЕНА: „Треба напасти Београд, окупирати Србију у јапанско-немачком стилу“ (ВИДЕО)

ISPLIVAO SNIMAK BAJDENA: „Treba napasti Beograd, okupirati Srbiju u japansko-nemačkom stilu“ (VIDEO)

8 novembra 2020

DŽO Bajden, koga su mnogi mediji proglasili za pobednika predsedničkih izbora u SAD, zalagao se za okupaciju Srbije.

– Trebalo bi da odemo u Beograd i da okupiramo tu zemlju u japansko-nemačkom stilu – rekao je Bajden u maju 1999. godine.Podsećamo, iako američki mediji proglašavaju Bajdena za pobednika, a čestitke dobija i od mnogih svetskih lidera, predsednik SAD Donald Tramp ističe da zvanično nije potvrđena pobeda Bajdena ni u jednoj saveznoj državi, uključujući one gde je razlika tesna.

Tramp je dodao i da će pravdu tražiti na sudu.

– Zakoniti glasovi biraju predsednika, a ne mediji – rekao je Tramp.

Prema njegovim rečima, izbori su daleko od gotovih. Najavio je da će njegov izborni štab početi pravi postupak na sudu u ponedeljak.

KOMENTARI11 komentara

 1. jovan says:

  Sve je jasno, samo njegova zlocinacka politika I LAZ pobedi.

 2. E.Lirsch says:

  Ovom smrdljivku je BOG uzeo pammet davno i sad gledamo njegovu AGONIJU.

 3. rade says:

  Za Srbiju je jako dobro da je ovaj demantni starac pobijedio.Sad ce se Vucic htio to ili ne morati okrenuti Rusiji i Kini,sto je najbolja opcija za Srbiju.

 4. Avangard-Kinzal says:

  Proklet čovek, ali platio je to životima sina,četke i žene. Samo nek nastavi, i Hunter će pod mač.

 5. Sonjica says:

  Zlikovac i fasista. Nadam se da ce umirati dugo u teskim mukama.

  • persida says:

   Nemojte tako, nisu svi fasisti bili idioti kao Bajden. On je neobrazovano govno, idiot na svim nivoima. Zabraniti tom idiotu da ulazi u svetu zemlju Srbiju.

 6. šiško says:

  To samo pokazuje da je ludi bili oličenje normalnosti prema ovom primerku, jer se nije dao ni puškom naterati u kopnenu operaciju u Srbiji. Oni koji su te '99. pratili šta se dešavalo oko nas, a u vezi sa nama sećaju se koliko je bilo pritisaka da nato uleti u Srbiju i ratnih pokliča koji su pozivali na osvetu nad Srbima (ne znam samo zbog čega je nato imao da se sveti Srbima). I bili boj bi bio voleo da nas malo istambura, jer ga je mnogo iznervirala ona monika, ali je ipak nekako uspeo da se obuzda. Na jedvite jade i samo zato što je znao da bi ga amerika linčovala kad bi počela da stižu tela američkih vojnika delom umrlih od radijacijske bolesti, a delom poginulih od raznog srpskog i šiptarskog oružja.

 7. Beli Orao says:

  Vide ove uši ona bi da grize ,pa može zašto da ne ali samo mene za guzicu , a on je vreća od kože spakovan koktel od zlobe i govana !!!

 8. padre says:

  Kojim je to stilom isplivao, leptir, slobodno,delfin, ..?

 9. Drago says:

  Žvalavo staro đubre od covjeka!

 10. Archelay says:

  Jadan taj.Oboleo pa sada odlucio da mu bude Srbija predmet njegove terapije.Ajde matori zavezi jer proslo je to kada ste bili neko a sad ste niko i nista.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *