ИСПЛИВАЛА ИСТИНА! Ево због чега је отпуштен ТАКЕР КАРЛСОН са „ФОКС ЊУЗА“

ИСПЛИВАЛА ИСТИНА! Ево због чега је отпуштен ТАКЕР КАРЛСОН са „ФОКС ЊУЗА“

4 децембра 2023

ВОДИТЕЉ „Фокс њуза“ Грет Гатфeлд јавно је, на својој телевизији, рекао да је његов колега Такер Карлсон отпуштен са „Фокса“ под притиском одређених интересних група.

Гатфелд је такође прокоментарисао покушаје оглашивача да уцене Илона Маска рекавши да је власник Икса (некадашњи Твитер) последњи који се бори против „цензорско-индустријског комплекса који чине влада, медији и технолошки гиганти“.– Он (Маск) схвата да оглашивачи немају кичму и да посебне интересне групе могу лако да их уплаше у дослуху са политичким савезницима – ако ми не верујете, имам две речи за вас – Такер Карлсон -рекао је водитељ.

Карлсон је крајем априла најавио да одлази са „Фокс њуза“ не образложивши зашто. Одлазак вероватно најпопуларнијег водитеља америчке телевизије у историји коштао је матичну компанију више од пола милијарде долара тржиштне вредности. Од пролећа колају спекулације да је Карлсон отпуштен због својих ставова који често нису у складу са главним током.

(РТ Балкан)

KOMENTARI7 коментара

 1. Косовац says:

  Један од разлога што је поштовани Такер Карлсон отпуштен јесте и то што је стао у одбрану Украјинске Православне Цркве када је Кијевска лавра окупирана од стране Зеленског, Јевреја, украјинске милиције и шачице украјинских родновераца. Наравно да је главни разлог био његово афирмативно писање о Доналду Трампу.

  • Demos says:

   Imali su alibi da se zovu d e m o k r a t i j a dok je bar jedan(1) čovek smeo da javno izražava svoje stavove.Kako će se zvati sada?

   • Косовац says:

    @ Demos, …..Зваће се исто - демократија. Ево како: Сорошоиди Европске Уније су сковали један добар израз и поступак који су назвлаи Демократски Дефицит. Овако, да би завршили неки свој важан посао, они примене неку од недемократских метода, фашистичку, комунистичку, робовласничку,…. То своје злодело оправдају тим демократским дефицитом, значи одступање од демократије. Када заврше тај посао, онда пронађу неког свог угледног демократу који пролије крокодилске сузе, покаје се, па онда он укине тај демократски дефицит и почне из све снаге да труби у трубу демократије. ………………..Свеж пример је када је Твитер укинуо Трампов налог, то је демократски дефицит. Запушили Трампу уста, цензурисали га, завршили посао, па онда фол довели Елона Маска који је рекао фак ју - πзда вам материна, враћам Трампа у демократију и на Твитер. Значи, био је демократски дефицит, али „срећом“ он је поништен а демократија је поново ушла на велика врата.

 2. Бели Орао says:

  Праве људе протјерују и ушуткавају присилно , какав је свијет постао ,опасан по живот !

 3. Velika Metla says:

  То је та сатанистичка "демократија" којој нас уче и силом покушавају утерати у њу. За сатанистички запад демократија је САМО онда када се њихови сатанистички интереси остварују, ма колико то било НЕдемократски.

 4. milorad5 says:

  počeo je da priča previše, ali to samo pokazuje provaliju u kojoj se američka oligarhija nalazi...ako jedna amerika od 300 miliona ne može da podnese JEDNOG takera karsona onda je to kraj...on je bio JEDINI koji je na mainstream medijima govorio neku istinu i to nije smeo da kaže SVE kao danas...eno napali us ilon musk-a zbog twitera a ansaž je još uvek u samici...toliko o američkoj pravdi i slobodi govora i štampe...upuvalisu se do krja i sad vidimo ružno krvavo lice vojne hunte koja glumi demokratiju...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u