ИСПЛИВАЛА ИСТИНА! Ево због чега је отпуштен ТАКЕР КАРЛСОН са „ФОКС ЊУЗА“

ISPLIVALA ISTINA! Evo zbog čega je otpušten TAKER KARLSON sa „FOKS NJUZA“

4 decembra 2023

VODITELJ „Foks njuza“ Gret Gatfeld javno je, na svojoj televiziji, rekao da je njegov kolega Taker Karlson otpušten sa „Foksa“ pod pritiskom određenih interesnih grupa.

Gatfeld je takođe prokomentarisao pokušaje oglašivača da ucene Ilona Maska rekavši da je vlasnik Iksa (nekadašnji Tviter) poslednji koji se bori protiv „cenzorsko-industrijskog kompleksa koji čine vlada, mediji i tehnološki giganti“.– On (Mask) shvata da oglašivači nemaju kičmu i da posebne interesne grupe mogu lako da ih uplaše u dosluhu sa političkim saveznicima – ako mi ne verujete, imam dve reči za vas – Taker Karlson -rekao je voditelj.

Karlson je krajem aprila najavio da odlazi sa „Foks njuza“ ne obrazloživši zašto. Odlazak verovatno najpopularnijeg voditelja američke televizije u istoriji koštao je matičnu kompaniju više od pola milijarde dolara tržištne vrednosti. Od proleća kolaju spekulacije da je Karlson otpušten zbog svojih stavova koji često nisu u skladu sa glavnim tokom.

(RT Balkan)

KOMENTARI7 komentara

 1. Kosovac says:

  Jedan od razloga što je poštovani Taker Karlson otpušten jeste i to što je stao u odbranu Ukrajinske Pravoslavne Crkve kada je Kijevska lavra okupirana od strane Zelenskog, Jevreja, ukrajinske milicije i šačice ukrajinskih rodnoveraca. Naravno da je glavni razlog bio njegovo afirmativno pisanje o Donaldu Trampu.

  • Demos says:

   Imali su alibi da se zovu d e m o k r a t i j a dok je bar jedan(1) čovek smeo da javno izražava svoje stavove.Kako će se zvati sada?

   • Kosovac says:

    @ Demos, …..Zvaće se isto - demokratija. Evo kako: Sorošoidi Evropske Unije su skovali jedan dobar izraz i postupak koji su nazvlai Demokratski Deficit. Ovako, da bi završili neki svoj važan posao, oni primene neku od nedemokratskih metoda, fašističku, komunističku, robovlasničku,…. To svoje zlodelo opravdaju tim demokratskim deficitom, znači odstupanje od demokratije. Kada završe taj posao, onda pronađu nekog svog uglednog demokratu koji prolije krokodilske suze, pokaje se, pa onda on ukine taj demokratski deficit i počne iz sve snage da trubi u trubu demokratije. ………………..Svež primer je kada je Tviter ukinuo Trampov nalog, to je demokratski deficit. Zapušili Trampu usta, cenzurisali ga, završili posao, pa onda fol doveli Elona Maska koji je rekao fak ju - πzda vam materina, vraćam Trampa u demokratiju i na Tviter. Znači, bio je demokratski deficit, ali „srećom“ on je poništen a demokratija je ponovo ušla na velika vrata.

 2. Beli Orao says:

  Prave ljude protjeruju i ušutkavaju prisilno , kakav je svijet postao ,opasan po život !

 3. socal says:

  Sad ce se videti ko je vjera a ko nevjera.

 4. Velika Metla says:

  To je ta satanistička "demokratija" kojoj nas uče i silom pokušavaju uterati u nju. Za satanistički zapad demokratija je SAMO onda kada se njihovi satanistički interesi ostvaruju, ma koliko to bilo NEdemokratski.

 5. milorad5 says:

  počeo je da priča previše, ali to samo pokazuje provaliju u kojoj se američka oligarhija nalazi...ako jedna amerika od 300 miliona ne može da podnese JEDNOG takera karsona onda je to kraj...on je bio JEDINI koji je na mainstream medijima govorio neku istinu i to nije smeo da kaže SVE kao danas...eno napali us ilon musk-a zbog twitera a ansaž je još uvek u samici...toliko o američkoj pravdi i slobodi govora i štampe...upuvalisu se do krja i sad vidimo ružno krvavo lice vojne hunte koja glumi demokratiju...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *