ИСПЛИВАЛА ИСТИНА О ЏО БАЈДЕНУ: Ево ко је он заправо!

ISPLIVALA ISTINA O DŽO BAJDENU: Evo ko je on zapravo!

1 aprila 2019

Bivši potpredsednik SAD Džo Bajden negirao je navode da se loše ponašao prema Lizi Flores, bivšoj članici skupštine države Nevada, koja je izjavila da je poljubio u teme na jednom predizbornom skupu.

– Nikada nisam iskusila nešto tako očigledno neprikladno – napisala je Lizi Flores, preneo je Bi-Bi-Si.Bajden je rekao da je tokom godina pokazivao „izražavanje naklonosti“ prema ljudima, dodajući da nijednom nije verovao da je postupao neprikladno.

– Ako se sugeriše da sam to učinio, slušaću s poštovanjem – rekao je.

Kao potpredsednik Baraka Obame osam godina i skoro četiri decenije u američkom Senatu, Bajden se smatra mogućim favoritom u trci za nominaciju za predsedničkog kandidata Demokratske partije, iako još nije objavio svoju kandidaturu. Floresova je optužbe protiv njega objavila u petak u članku za magazin Kat.

Ona se kandidovala za demokratskog kandidata za zamenika guvernera u Nevadi 2014. godine, kada je Bajden, tadašnji potpredsednik, doputovao da je podrži. Dok se ona pripremala da izađe na binu, kako kaže, Bajden je stavio svoje ruke na njena ramena s leđa.

– Osetila sam ga kako mi se približava od pozadi. On se naginjao ka meni i udisao moju kosu. Bila sam ponižena – napisala je Floresova.

– Lagano me je poljubio u teme. Moj mozak nije mogao da obradi ono što se dešava – dodala je.

Bajdenov portparol Bil Ruso rekao je da ni potpredsednik ni njegovo osoblje ne znaju da se „gospođa Flores u bilo kom trenutku osećala neugodno, niti se sećaju onoga što ona opisuje“.

Međutim, Bajden je juče izdao saopštenje u kome je obećao da će „obratiti pažnju“ na gospođu Flores i ponovio da se ne seća incidenta.

– Tokom dugogodišnje kampanje i javnom životu, imao sam bezbrojna rukovanja, zagrljaje, izražavanje ljubavi, podrške i utehe. I nijednom, nikada, nisam verovao da sam se ponašao neprikladno – naglasio je Bajden u saopštenju.

(Sputnjik)

KOMENTARI4 komentara

 1. zoran says:

  Ajgir...

 2. milorad2 says:

  joe biden je veoma opasan čovek i krvav je do ušiju, sam vrh svetske politike u zadnjih 20 god., a svi znamo šta se sve desilo u zadnje vreme, i koje su sve države uništene i napadnute i koliko je onih koji smetaju otrovani ili ubijeno na drugi način, i koliko je ratova i državnih udara izvršeno po evropi bliskom istoku i u j.americi i africi.Nemoguće je da je ovaj lik bio VAN toga i da nije znao šta se dešava:)Zato je ova priča o poljupcima na javnom mestu uvreda za sve nevine žrtve koje ovaj tip nosi na svojim rukama zajedno sa kolegama klinton-buš-obama porodica koje su sve duboko zabodene u političko, vojno i obaveštajno tkivo USA.E pa ako niste znali tata joe im je ŠEF.

 3. samostalan says:

  Moj mozak nije mogao da obradi ono što se dešava – dodala je. I ostala ziva.

 4. samostalan says:

  Kad bi Putin prisao Slobodanki otpozadi, rezultat bi bio isti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *