ИСПЛИВАЛА МАПА KОЈА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ОСТАНЕ ТАЈНА! Kарта узнемирила Украјину

ИСПЛИВАЛА МАПА KОЈА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ОСТАНЕ ТАЈНА! Kарта узнемирила Украјину

28 јануара 2022

Министарство одбране Белорусије објавило је мапу предстојеће вежбе са војском Руске Федерације.

Да ли је мапа објављена намерно или случајно остаје енигма, мада већина се слаже да је у питању намерна провокација Белорусије, посебно са именима замишљених агресорских држава које алудирају на окружење ове државе са којима су конфликти веома интензивни пре свега се то односи на Пољску и Украјину.Вежба како се може закључити има замишљени сценарио да „Империјалистички предатори“ у питању су четири фиктивне државе Нериса, Поморије, Бедебугија, Ђепровија које нападају Републику Полесје, са главним циљем да се промени њено леглано изабрано политичко руководство.

Појединици упућени у дешавања на истоку Европе наводе да брифинг о овој војној вежби је идентичан сценарио руске акције која је изведена 2014. Украјинци тврде да је то пресликани сценарио дешавања када су: “ терористичке и сепаратистичке организације уз страну помоћ, испуњавали жеље појединачних земаља да доминирају регионом не водец́и рачуна о интересима других земаља“.

Украјина већ спомиње да је назив Дњепровиа: Украјина источно до Новоград-Волинског, Kлопија (Бедбугија): западно до Новоград-Волинског, Пољска јужно до Бјала Подласка, Поморија: између Пољске и коридора Сувалкија, Kалињинград Ниарис: Kалињинград плус Литванија.

KOMENTARI3 коментара

  1. Vojna i ojdeSve says:

    Aauuuuuuuu....cccccc....

  2. BeliOrao says:

    Бјежте док имате времена укроусташе !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u