ИСПЛИВАЛИ ДОКАЗИ: Израел се спрема за рат неслућених размера! (ВИДЕО)

ISPLIVALI DOKAZI: Izrael se sprema za rat neslućenih razmera! (VIDEO)

28 decembra 2018

Izraelska avioindustrija (IAI) saopštila je da je počela sa izradom prilagođenog dizajna spoljnih krila aviona za svoje lovce „F-35I Adir“, što će ih koštati 2.5 milijarde dolara. Planirana je izrada preko stotinu para krila za Izraelske vazduhoplovne snage u periodu od 15 godina.

Izrael je jedna od nekoliko zemalja kojoj je dozvoljeno da modifikuje F-35 koji je nazvao F-35I “Adir” (“Najsnažniji”). Lovac Adir zapravo nije još uvek u potpunoj upotrebi od strane IDF-a i to je ono na čemu će raditi u budućnosti.

Izrael trenutno ima 14 F-35, ali oni su prvobitni modeli, a ne modifikovani Adir, pa će zbog toga morati da rade na nadogradnji.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

  1. MI35 says:

    U periodu od 15 godina, haha, pa rat je vec poceo i uskoro ce se razbuktati, a vi pricate o pripremama od 15 godina.

  2. Deda Micko says:

    Zapadne zemlje salju milijarde dolara svake godine Izraelu, a ovaj od tog novca pravi bombe da ih jednoga dana sto bolje sravni sa zemljom. To pokazuje da je vlast u tim zemljama cionisticka. Tramp, recimo, ne moze nista da odobri sto vec nije odobrio Kusner i citava armija cionista koji ga okruzuju. Tako je sa svakim predsednikom u bilo kojoj drzavi sveta.

  3. mrak says:

    Smejurija! Mogu da ih zbrisu sa sve "pripremama" za par sekundi sa karte! Koja sprdacina, bre!?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *