ISPLIVALI SNIMCI TAJNIH SASTANAKA SZO: Dok su javno HVALILI MERE govorili o „MRAČNIM LABORATORIJAMA“

ISPLIVALI SNIMCI TAJNIH SASTANAKA SZO: Dok su javno HVALILI MERE govorili o „MRAČNIM LABORATORIJAMA“

13 novembra 2020

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) priprema se za godišnji sastanak uoči kog se suočava sa kritikama što nisu preuzeli jaču ulogu u sprečavanju pandemije.

Uoči tog sastanka, AP je došao i do snimka jednog od njihovih tajnih sastanaka koji mnogo bolje objašnjava situaciju sa kojom se svet susreo početkom godine, kada je pandemija bila u povoju.AP, koja je i došla do tajnih snimaka sastanaka, napravila je i transkript razgovora čelnika SZO, koji pokazuje koliko su se stavovi čelnika SZO za javnost i stavovi izneseni na tajnim sastancima razlikovali. Tako su u javnosti hvalili mere koje su preduzele pojedine zemlje, dok su ih između sebe na sastancima nazivali „jezivima“, a te zemlje nazivali „mračnim laboratorijama za proučavanje virusa“.

SZO nema neke velike poluge moći kojima bi nametnula svoj autoritet zemljama i naterala ih da rade po protokolima. Uz to, kritičari SZO kažu da ova organizacija tradicionalno okleva da ulazi u konflikt sa zemljama članicama, te da je to skupo plaćeno. SZO je tako izbegavala da velike donatore poput Japana, Francuske i Britanije upozori da prave greške.

– Ako SZO ne reaguje na pogrešne poteze svojih donatora, podriva sopstveni autoritet dok planeta gori – upozorila je Sofi Harman, profesorka međunarodne politike na univerzitetu Queen Mary u Londonu.

Ta suzdržanost krenula je sa Kinom iz koje je virus i potekao. Snimci razgovora čelnika SZO pokazuju da u februaru nisu imali dovoljno detalja da procene koje mere funkcionišu a koje ne. U Februaru, SZO je bila zabrinuta zbog slučaja kruzera Dajmond princes u Hongkongu, gde se iskrcao jedan putnik pozitivan na korona virus. Na sledećoj stanici broda, koja je bila u Jokahomi u Japanu, potvršeno je još 10 slučajeva zbog čega su vlasti stavile 3.711 ljudi na brodu u karantin.

Dr Majkl Rajan, koji je šef hitnih službi SZO je tada rekao novinarima da je potrebno biti oprezan i da ne treba preterivati, ali je na internom sastanku rekao da “ako se udvostruči broj slučajeva na brodu u jednom danu, onda nešto nije u redu”. Uz to, kako prenosi AP, iako je SZO bila svesna ozbiljnosti situacije, naučnici su se radovali ovoj prilici da razumeju širenje virusa u svom prirodnom toku.

Nekoliko dana kasnije je japanski infektolog dr Kentaro Ivata izjavio da su mere preduzete povodom kruzera potpuno haotične, a onda je usledilo saopštenje SZO da je „više od polovine poznatih slučajeva infekcije širom sveta, a koje su van Kine, upravo sa kruzera Dajmond princes“.

– Bilo je više nego jasno da je situacija sa kruzerom izmakla kontroli i da je SZO trebalo da reaguje. Kada zemlje postupaju pogrešno, SZO treba da reaguje – kritikuje Loren Gostin, direktor SZO saradničkog Centra za javno zdravlje i ljudska prava sa Džordžtaun Univerziteta.

Uskoro, virus je počeo da se širi preko Južne Koreje, Singapura, Irana do Evrope gde je u tom naletu Italija imala najgore posledice.

SZO je tada javno ocenio da se vlada Italije hrabro bori protiv pandemije, dok su na internim sastancima iskazivali svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog nedostatka informacija i “alarmantnog nivoa neaktivnosti”.

Zvaničnici SZO-a su se na internom sastanku žalili i na zapadne zemlje koje su gomilale zalihe potrepština. “Juče smo imali užasnu situaciju sa zaštitnom opremom gde su sve zalihe otišle u Francusku i izgubili smo pristup”, rekao je Rajan kolegama i dodao da SZO treba da izvršiti pritisak na zemlje i kompanije kako bi se izbegle slične situacije.

KOMENTARI2 komentara

  1. test01 says:

    SZO je Gejcova i Soroseva organizacija koja sluzi iskljucivo interesima pharma bande i duboke drzave. OLOS i BANDAA> Gejc je n celo SZO doveo korumpiranog lopova koji je trebao da robija(koji cak nije ni doktor) i tu vise nema sta da se prica.

  2. Suverena says:

    Ova njihova, Pfizer''vakcina'' je izum nanotehnologije, koja koristi biološki organizam za proizvodnju nekih genetskih sekanci koje ne postoje u prirodi.Takvu mašineriju, nikada, niko još nije koristio za vakcinaciju! Nije čudo da je Astra zenica morala da zaustavi svoja testiranja u Brazilu, posle smrti jednog dobrovoljca. Za proizvodnju ovih ''vakcina'' američki poreznik je izdvoio milijarde pod okriljem Operacije Varp Spid* - e tu, na samom početku priče o ''vakcinaciji'' nalazimo američka vojna lica! Oni su zaduženi za brzu vakcinaciju! Jer, proizvesti jednu klasičnu vakcinu sa svim testovima, za to treba 7-20 godina! A oni, vojnici, sada će, ''Brzinom Svetlosti'' ,tobože, spasiti ljudski rod od viruščića kovida (koji je očigledno bezopasan). Baš oni će nas ''novom tehnologijom'' osloboditi maska, pritvora, ograničenja... Kad imperijalistički vojnik radi na ''vakcinaciji '' planete, šta može biti u pitanju? Može li tu neko uopšte ne sumnjati u zločin? Isti ti koji su nas bombardovali, oteli Kosovo da ga daju islamskim kriminalcima, razrušili Irak, Libiju, Siriju, posejali ratove u Ukrajini, Jermeniji, Africi, Mezoamerici, poubijali sve socijalističke lidere šireći nepravdu i zlo... oni će nama sada da prodaju (ili daju za džabe) neke ''vakcine'' koje to nisu, sklopljene pod vojničkim okom agresora? Prema nekim izvorima, ubrizgani žel može da se koristi sa daljinski upravljačem za totalnu kontrolu individue. Njen život, može tako, preko 5 G mreže da se gasi po želji vlastodržaca - TOTALNA KONTROLA RADNE ENERGIJE JE MOGUĆA!Samo bolesne psihopate koje predstavljaju vladajuću elitu mogu da smisle ovakve scenarije. Niko normalan. Naivni lekari žmure, političari ne razumeju a medija se rugaju našoj inteligenciji sa kontradikktornim fake njuzima. Sve dok pojedinac, novinar, lekar, političar, radnik... ne ustane protiv vakcinacije, protiv oduzimanje sloboda i protiv imperijalizma, nema slobode i zdravlja! Svi, i s najmanjim znanjem iz Odbrane i Zaštite, mogu predpostaviti da nam neprijatelj, sprema masovno umiranje ili totalnu kontrolu. Ja, NE prihvatam njihove vakcine, jer ih smatram biološkim oružjem! Stajem uz našu Doktorku Jovanu Stojković koja glasno i jasno brani svoju i tuđu decu protiv ludila zapadnih osvajača kojima ništa nije sveto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *