ISPLIVALI SNIMCI TAJNIH SASTANAKA SZO: Dok su javno HVALILI MERE govorili o „MRAČNIM LABORATORIJAMA“

ISPLIVALI SNIMCI TAJNIH SASTANAKA SZO: Dok su javno HVALILI MERE govorili o „MRAČNIM LABORATORIJAMA“

13 новембра 2020

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) priprema se za godišnji sastanak uoči kog se suočava sa kritikama što nisu preuzeli jaču ulogu u sprečavanju pandemije.

Uoči tog sastanka, AP je došao i do snimka jednog od njihovih tajnih sastanaka koji mnogo bolje objašnjava situaciju sa kojom se svet susreo početkom godine, kada je pandemija bila u povoju.AP, koja je i došla do tajnih snimaka sastanaka, napravila je i transkript razgovora čelnika SZO, koji pokazuje koliko su se stavovi čelnika SZO za javnost i stavovi izneseni na tajnim sastancima razlikovali. Tako su u javnosti hvalili mere koje su preduzele pojedine zemlje, dok su ih između sebe na sastancima nazivali „jezivima“, a te zemlje nazivali „mračnim laboratorijama za proučavanje virusa“.

SZO nema neke velike poluge moći kojima bi nametnula svoj autoritet zemljama i naterala ih da rade po protokolima. Uz to, kritičari SZO kažu da ova organizacija tradicionalno okleva da ulazi u konflikt sa zemljama članicama, te da je to skupo plaćeno. SZO je tako izbegavala da velike donatore poput Japana, Francuske i Britanije upozori da prave greške.

– Ako SZO ne reaguje na pogrešne poteze svojih donatora, podriva sopstveni autoritet dok planeta gori – upozorila je Sofi Harman, profesorka međunarodne politike na univerzitetu Queen Mary u Londonu.

Ta suzdržanost krenula je sa Kinom iz koje je virus i potekao. Snimci razgovora čelnika SZO pokazuju da u februaru nisu imali dovoljno detalja da procene koje mere funkcionišu a koje ne. U Februaru, SZO je bila zabrinuta zbog slučaja kruzera Dajmond princes u Hongkongu, gde se iskrcao jedan putnik pozitivan na korona virus. Na sledećoj stanici broda, koja je bila u Jokahomi u Japanu, potvršeno je još 10 slučajeva zbog čega su vlasti stavile 3.711 ljudi na brodu u karantin.

Dr Majkl Rajan, koji je šef hitnih službi SZO je tada rekao novinarima da je potrebno biti oprezan i da ne treba preterivati, ali je na internom sastanku rekao da “ako se udvostruči broj slučajeva na brodu u jednom danu, onda nešto nije u redu”. Uz to, kako prenosi AP, iako je SZO bila svesna ozbiljnosti situacije, naučnici su se radovali ovoj prilici da razumeju širenje virusa u svom prirodnom toku.

Nekoliko dana kasnije je japanski infektolog dr Kentaro Ivata izjavio da su mere preduzete povodom kruzera potpuno haotične, a onda je usledilo saopštenje SZO da je „više od polovine poznatih slučajeva infekcije širom sveta, a koje su van Kine, upravo sa kruzera Dajmond princes“.

– Bilo je više nego jasno da je situacija sa kruzerom izmakla kontroli i da je SZO trebalo da reaguje. Kada zemlje postupaju pogrešno, SZO treba da reaguje – kritikuje Loren Gostin, direktor SZO saradničkog Centra za javno zdravlje i ljudska prava sa Džordžtaun Univerziteta.

Uskoro, virus je počeo da se širi preko Južne Koreje, Singapura, Irana do Evrope gde je u tom naletu Italija imala najgore posledice.

SZO je tada javno ocenio da se vlada Italije hrabro bori protiv pandemije, dok su na internim sastancima iskazivali svoje nezadovoljstvo i zabrinutost zbog nedostatka informacija i “alarmantnog nivoa neaktivnosti”.

Zvaničnici SZO-a su se na internom sastanku žalili i na zapadne zemlje koje su gomilale zalihe potrepština. “Juče smo imali užasnu situaciju sa zaštitnom opremom gde su sve zalihe otišle u Francusku i izgubili smo pristup”, rekao je Rajan kolegama i dodao da SZO treba da izvršiti pritisak na zemlje i kompanije kako bi se izbegle slične situacije.

KOMENTARI2 коментара

  1. test01 says:

    SZO je Gejcova i Soroseva organizacija koja sluzi iskljucivo interesima pharma bande i duboke drzave. OLOS i BANDAA> Gejc je n celo SZO doveo korumpiranog lopova koji je trebao da robija(koji cak nije ni doktor) i tu vise nema sta da se prica.

  2. Suverena says:

    Ова њихова, Pfizer''вакцина'' је изум нанотехнологије, која користи биолошки организам за производњу неких генетских секанци које не постоје у природи.Такву машинерију, никада, нико још није користио за вакцинацију! Није чудо да је Астра зеница морала да заустави своја тестирања у Бразилу, после смрти једног добровољца. За производњу ових ''вакцина'' амерички порезник је издвоио милијарде под окриљем Операције Варп Спид* - е ту, на самом почетку приче о ''вакцинацији'' налазимо америчка војна лица! Они су задужени за брзу вакцинацију! Јер, произвести једну класичну вакцину са свим тестовима, за то треба 7-20 година! А они, војници, сада ће, ''Брзином Светлости'' ,тобоже, спасити људски род од вирушчића ковида (који је очигледно безопасан). Баш они ће нас ''новом технологијом'' ослободити маска, притвора, ограничења... Кад империјалистички војник ради на ''вакцинацији '' планете, шта може бити у питању? Може ли ту неко уопште не сумњати у злочин? Исти ти који су нас бомбардовали, отели Косово да га дају исламским криминалцима, разрушили Ирак, Либију, Сирију, посејали ратове у Украјини, Јерменији, Африци, Мезоамерици, поубијали све социјалистичке лидере ширећи неправду и зло... они ће нама сада да продају (или дају за џабе) неке ''вакцине'' које то нису, склопљене под војничким оком агресора? Према неким изворима, убризгани жел може да се користи са даљински управљачем за тоталну контролу индивидуе. Њен живот, може тако, преко 5 Г мреже да се гаси по жељи властодржаца - ТОТАЛНА КОНТРОЛА РАДНЕ ЕНЕРГИЈЕ ЈЕ МОГУЋА!Само болесне психопате које представљају владајућу елиту могу да смисле овакве сценарије. Нико нормалан. Наивни лекари жмуре, политичари не разумеју а медија се ругају нашој интелигенцији са контрадиккторним факе њузима. Све док појединац, новинар, лекар, политичар, радник... не устане против вакцинације, против одузимање слобода и против империјализма, нема слободе и здравља! Сви, и с најмањим знањем из Одбране и Заштите, могу предпоставити да нам непријатељ, спрема масовно умирање или тоталну контролу. Ja, НE прихватам њихове вакцине, јер их сматрам биолошким оружјем! Стајем уз нашу Докторку Јовану Стојковић која гласно и јасно брани своју и туђу децу против лудила западних освајача којима ништа није свето.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u