ИСПЛИВАО ЈЕЗИВ СНИМАК ШИПТАРСКЕ БРУТАЛНОСТИ: Шиптарски снајпериста…

ISPLIVAO JEZIV SNIMAK ŠIPTARSKE BRUTALNOSTI: Šiptarski snajperista…

3 juna 2019

U operaciji koja je obavljena u utorak u opštinama na Severu Kosova protiv mreže krijumčarenja i organizovanog kriminala, Kosovska policija je takođe angažovala snajpersku jedinicu.

Deo ekskluzivnog snimka emitovanog u sklopu emisije „Pravda na Kosovu“ u petak, činio je pripadnik policije naoružan snajperom u akciji policije na Severu.U akciji sprovedenoj u ranim jutarnjim satima u utorak, jedinice policije naišle su na barikade a suočile su se i sa pucnjavom.

Više pripadnika Kosovske poilcije i građana je uhapšeno tokom ove akcije protiv krijumčarenja i organizovanog kriminala.

U nastavku možete pogledati ekskluzivni snimak toka operacije na Severu Kosova:

(Espreso)

KOMENTARI5 komentara

 1. Ivke says:

  Vucicu evo zasto si ukinuo srbsku civilnu zastitu!! Da nas usrani siptari gone kao stoku

 2. opet ja says:

  Pa oni ljudi rade šta misle da treba, a problem je što im Vučko sve to dozvoljava. Ja Šiptare poštujem kao naše neprijatelje, kod njih mi je sve jasno, a na nama je da ih osujetimo i na kraju pobedimo. Samo prvo moramo da se ratosiljamo izdajnika i kriminalaca koji nas uništavaju sa vrha vlasti.

 3. Zoran says:

  Miloš Biković: Ne smemo se odrći Kosova, može da bude okupirano, i privremeno izgubljeno, ali mi ne smemo i ne možemo da ga se odreknemo

 4. Dulle says:

  Slažem se da se ne smijemo odreći Kosova. Samo treba perduzeti snažne ekonomske mjere sa nivoa države Srbije i R.Srpske. Npr. svakoj porodici sa KiM dodijeliti nekakvu platu,neka primanja. A istovremeno biti u stalnoj gotovosti da se vojno reaguje,bar ograničeno. I to redovno koristiti kada god naš narod bude ugrožen. Ne može se samo voditi prazne razgovore.Danas se sila koristi kao najobičnije pregovaračko sredstvo. A pisani dogovor ništa ne mora značiti,primjer dobar je ZSO!

 5. mrzim sve hrvacko says:

  Da je pala krv VS bi ušla i zauzela Sever. Nažalost samo Sever, ali tako je. Znaju šiptari koja je crvena linija. Nažalost naši umesto da sami kreiraju poteze i usmeravaju dešavanja i postave zamku šiptarima oni čekaju da padne krv.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *