ИСПЛИВАО СKАНДАЛ НАЈЕЛИТНИЈЕ АМЕРИЧKЕ ЈЕДИНИЦЕ! Одали се алкохолу, опијатима и стриптизетама…а онда је један војник нестао!

ISPLIVAO SKANDAL NAJELITNIJE AMERIČKE JEDINICE! Odali se alkoholu, opijatima i striptizetama…a onda je jedan vojnik nestao!

27 aprila 2021

Odlikovani američki vojni oficir, potpukovnik Metju Fiks podneo je ostavku nakon što je njegov bataljon „skrenuo s pravog puta“ u poljskom gradu Gdanjsk, javlja portal „Stars and Strajps“, pozivajući se na izveštaj istrage. Prema navodima medija, skandal američkih vojnika uključivao je alkohol, drogu, striptizete…Incident se dogodio prošlog septembra kada je 101. vazdušno-desantna divizija, stacionirana u Evropi, izvodila vojne vežbe tokom kojih su pružale vazdušnu podršku duž istočnog i južnog boka NATO-a, preneli su lokalni mediji.

Prema navodima medija, američka vojna vazduhoplovna jedinica 1. bataljona otišla je u Gdanjsk da poseti mesta napada u Drugom svetskom ratu, a putovanje je imalo za cilj poboljšanje „kohezije i morala“, prenosi „Stars end strajps“.

Na tom putovanju, 40 pripadnika jedinice organizovalo je zabavu koja je rezultirala opsežnom potragom za jednim oficirom.

Sve je počelo proslavom 40. rođendana vodnika i odlaskom u striptiz klub. Tamo je major Metju Koner i nekoliko drugih vojnika završilo u teško alkoholisanom stanju, a Koner je potom nestao i pronađen je tek 48 sati kasnije u hotelu.

On je istražiteljima rekao da veruje da su mu striptizete u šampanjac sipale drogu. Tvrdio je i da su mu grizle bradavice kako da bi ga održale budnim i da su mu više puta uzimale kreditnu karticu.

Prema navodima medija, Konerov ceh u striptiz klubu iznosio je 50.000, ali nije jasno da li je reč o dolarima ili poljskim zlotima.

Američki mediji pišu da se nekoliko oficira suočava sa pokretanjem postupaka, zbog kojih bi mogli biti otpušteni iz vojske. Vest o skandalu oficira izazvala je mnoge glasine, od kojih neke sugerišu da je grupa vojnika posetila navodnu „seksualnu tamnicu“, gde je potrošeno na desetine hiljada dolara.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    hehe...kako se postaje vojnik u taku vojsku? I deda bi malo...

  2. Vojna i ojdeSve says:

    Pa sve je oko dolarima... Shta kokorikujete.... Devojke su ih iznenadile u zasedu.... I uzeli im najdrago... $$$

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *