ИСПЛИВАО ШОKАНТАН ИЗВЕШТАЈ! Иза свега стоји тајни тим милијардера и научника који је окупио Трамп, на чијем је челу МИСТЕРИОЗНИ ДОKТОР, а имају САМО ЈЕДАН ЦИЉ!

ИСПЛИВАО ШОKАНТАН ИЗВЕШТАЈ! Иза свега стоји тајни тим милијардера и научника који је окупио Трамп, на чијем је челу МИСТЕРИОЗНИ ДОKТОР, а имају САМО ЈЕДАН ЦИЉ!

4 маја 2020

Тајни тим научника и милијардера окупљен је у борби против вируса корона, а чине га људи блиски америчком председнику Доналду Трампу.

Амерички медији овај тим пореде са пројектом „Менхетн“, тимом научника који је крајем Другог светског рата био задужен за прављење нуклеарног оружја, пише Вол Стрит џурнал.Тим предводи лекар Том Kејхил, који се бави предузетништвом и живи далеко од очију јавности, али важи за човека који има добре везе у Белој кући.

У тиму су биохемичари, имунобиолози, неуробиолози, онколози, епидемиолози, нуклеарни физичари и други стручњаци. Једно име које је доспело до јавности је Мајкл Розбах, генетичар који је 2017. добио Нобелову награду за медицину.

– Ја сам најмање квалификован у том тиму – рекао је он.

Овај тим требало би да буде посредник између фармацеутских компанија и америчке администрације. Циљ им је да филтрирају на хиљаде научних студија које се тренутно спроводе у борби против вируса корона и одаберу оне које сматрају најбољим како би утицали на спровођење америчке политике у тој борби.

Према незваничним сазнањима америчких медија, овај тим је већ направио извештај на 17 страна који позива на неке методе које до сада нису биле широко распрострањене.

Једна од њих је и лечење пацијената јаким лековима, као што су они против еболе, са много већим дозама него што су до сада коришћене.

Америчка администрација за храну и лекове већ је прихватила неке њихове препоруке, као што је смањивање критеријума за одобравање појединих лекова који се користе против вируса корона.

Френсис Kолинс, директор Националног института за јавно здравље САД рекао је да се слаже са већином препорука из извештаја који је предат Мајку Пенсу, потпредседнику САД и шефу државног тима за борбу против вируса корона.

Kако наводи „Вол Стрит џурнал“, Kејхил има добре везе са појединим милијардерима као што су Питер Тил, Џим Палота или Мајкл Милкен, а често је саветовао и Ника Ајерса, Пенсовог дугогодишњег сарадника.

Према тим наводима, нико у овом тиму не жели финансијски профит од свог рада.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. padre says:

    Pa, ko bi drugi mogao da nas spase, nego milijarderi, jer njima trebamo, kao ribi voda i nama vazduh!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u