ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ШПИЈУНА ИЗ „САС“ ЈЕДИНИЦЕ: Британци признали да су тајно били у Сребреници! УБИЈАЛИ СУ И СТРЕЉАЛИ

ŠOKANTNA ISPOVEST ŠPIJUNA IZ „SAS“ JEDINICE: Britanci priznali da su tajno bili u Srebrenici! UBIJALI SU I STRELJALI

30 avgusta 2018

Posle šokantnih stranica iz holandskih izveštaja o tajnom učešću britanskih SAS jedinica u Srebrenici posle oslobođenja (ili kako oni kažu „pada“) tog grada, otkrivamo i svedočenje jednog od tih britanskih specijalaca za „The Sunday Times“ iz jula 2000. godine.Prema svedočenju britanskog specijalca iz SAS jedinice, koji je želeo da ostane anoniman, pa se u tekstu „The Sunday Times“  koristi pseudonim Nik Kamerun, zadatak njihove jedinice je bio da pošalje koordinate za NATO napad na snage Vojske Republike Srpske i da obavlja druge špijunske poslove.

– Naš prioritet je bio da sakupljamo informacije – priznaje Kamerun.

U tekstu Kamerun optužuje UN da su dozvolile „masakr“ u Srebrenici („UN su u potpunosti izdale te ljude“) i izražava svoju bes zbog toga što nisu izvršile napade na srpske položaje.

– Nije bilo ničega. Čekali smo i čekali – rekao je Kameron.

Kamerun kaže i da se sastao sa Naserom Orićem, te priznaje da ga je brazilski posmatrač iz UN optužio da pravi zaveru sa muslimanima, na šta mu je britanski špijun rekao da „odj*be“.

Kada je video da su Srbi ušli u Srebrenicu i da NATO neće reagovati, britanski sasovac i špijun kaže da se zapitao „Jeb*te, kako da se izvučem iz ovoga?“.

Osim što su muslimani u Srebrenici redovno kršili rezoluciji o Srebrenici kao demilitarizovanoj zoni, sada je očigledno da su im u tome pomagali, ne samo UN, već i tajni britanski specijalci.

Ipak, najvažnije pitanje je da li su britanski specijalci iz SAS jedinica imali samo ovu funkciju ili su učestovali i u streljanju muslimana posle oslobođenja grada.

– Šta su oni inače radili tamo, a ne može da se okrije koja je jedinica streljala na četiri lokacije: Orahovac, Branjevo, Dom kulture Pilica i Korluk. A, za petu lokaciju se zna tu je bilo osam pripadnika desetog diverzanskog odreda, jedan je oslobođen. Oni su procesuirani. Za ove četiri lokacije nikako ne može da se otkrije ko je – kaže predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj.

O prisustvu britanskih SAS jedinica piše i „The Gardian“, u tekstu pod naslovom „Srebrenica: the search for a terrible truth goes on“.

Velika Britanija možda najviše od svih zemalja pomaže ekstremističkim muslimanima u širenju mita o navodnom genocidu u Srebrenici, bili su inicijatori rezolucije na tu temu, a o svojoj prljavoj ulozi vlasti u VB mudro ćute.

(Srbijadanas)

KOMENTARI14 komentara

 1. punca says:

  Zbog vas je GENERAL Ratko MLADIĆ u Hagu, idite u … Svi Predsednici SAD i SAS su zločinci nad zločincima . NATO i SAD i zapad su najveći neprijatelji Srbije . GENERAL Ratko Mladić je branio svoj narod, ..................GENERAL Ratko Mladić je branio svoju zemljo , ....................................GENERAL Ratko Mladić je branio samo svoj i naš kućni prag . GENERAL Ratko Mladić je spasio Srbe u Bosni i Republiku Srpsku i da nije bilo njega, ne bi bilo Srba u Bosni i ne bi bilo Republike Srpske“. ******ŽIVEO SRPSKI HEROJ RATKO MLADIĆ ****** **************GENERAL Ratko Mladić je srpski heroj **************

 2. Velika Metla says:

  Nisu to nikakvi "britanci" nego zlo zvano pirgavi englezi!

 3. Zivojka Serb says:

  BRITANCI i AMERI su ih obucavali - kao i svugde: Osama Bin Laden je NJIHOV... a svake godine prikazuju na Zapadu ovaj FAKE - dok im ja ne napisah da LAZU mase: posle prekidose.. SNIMAK LAZNOG STRELJANJA U SREBRENICI! Britanski PARAZIT MORA DA UBIJA, da bi opstao! Pogledajte u Googlu ZLATNI DUKAT - pa cete videti da 2/3 pripadaju BABI-Elizab... https://www.youtube.com/watch?v=-n8pEZs0ZUo

 4. kiki_ ćeraćemo se says:

  U toku drugog svetskog rata engleski piloti su bombardovali u mnogo navrata gradove po Srbiji i oni smatraju da su ratni heroji ali su bombardovali samo srpski narod. Sotona ne miruje on je u Engleskoj, oni su većinom veštičari. Pogledajte Blera, čist primer, predlagao je AV da ovaj sa srpskom avijacijom bombarduje Srbe jer je primetio da uvek kada krećemo od nule ostvarujemo veliki napredak, AV mu je za ovaj savet platio deset hiljada funti. Pogledajte Medlin, Robin Kuka, koji su to samo likovi zla. Bože spasi narod Engleske, jer svako od nas će dobiti platu po delima svojim o pravednom sudu Božijem.

 5. kiki_ ćeraćemo se says:

  Pogledajte Rotšildove, i amerikanci ih zovu gnezdom zmija otrovnica. Ovi upravljaju tokovima novca po svem svetu i smatrju sebe vlasnicima sveg sveta.

 6. milorad says:

  englezi su NARKO MAFIJA london je najveća perionaica para od narkotika i ta "vlada" tamo realno NI NE POSTOJI to je kriminalni kartel a ne VLADA ili DRŽAVA, u kanalizaciji londona ima više heroina i kokaina rastvorenok u 1 litru vode nego što je potrebno za dobar fix,narkomani tamo mogu komotno da se fixaju direktno iz kanalizacije, jedino što će da dobiju sepsu ali ufixaće se sigurno sasvim normalno.

 7. doktrina soka says:

  I sada neka mi netko kaze da svetom ne vlada necastivi.Bog je dao zadatak pravoslavnom srpskom mucenickom narodu da zgazi sotonu na zemlji. Rusi ovo,ono,ali mi srpski narod okruzeni smo sotonom koji zeli svim silama da nas unisti,jer zna da smo izabran narod od Boga da unistimo sotonu.I to cemo uciniti,zato se zovemo BOZIJIM NARODOM.Nisu to Zidovi,to je sotona izmislio i nappisao u laznoj bibliji.Pogledajte sta radi Vatikan sve pederi i pedofili koji unistavaju bozije delo ljudske duse,a podrumi su im puni zlata,koeg se Isus odrekao kada mu je sotona to nudio,da ne propoveda BOZIJU REC.

  • Cmarkovic Zeljko says:

   Bog cuva Srbe.Bog prica srpski.

 8. Milutin says:

  Dakle na osnovu prilično jasnog svedočenja pripadnika SAS da su bili u Srebrenici pre pada u srpske ruke, sa zadatkom da navode vazdušne napade na Vojsku Republike Srpske, vi izvlačite zaključak da su "možda" streljali muslimane posle pada enklave?! Koliko spaljen sistem logičkog zaključivanja treba da bude da bi se došlo do te kombinacije?!

 9. Nišlija says:

  Ne razumem, šta je tačno ŠOKANTNO u kratkom intervjuu od pre osam godina...?

 10. Pevac says:

  Zašto pripadnike SAS zovete špijunima? Oni nemaju nikakve veze sa špijunažom, u pitanju su vojne jedinice za specijalna (mahom diverzantsko-izviđačka) dejstva. Baš jedan loš članak, površan, jeftino senzacionalistički, prepun neistina, besmislica i, kako je neko primetio, logičkih nebuloza.

 11. Kuč says:

  Dakle na osnovu čega ste zaključili da su UBIJALI I STRELJALI?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *