ИСПОВЕСТ СРПСКОГ ОФИЦИРА КОЈИ ЈЕ ОБОРИО Ф117: Овако држава Србија… (ВИДЕО)

ISPOVEST SRPSKOG OFICIRA KOJI JE OBORIO F117: Ovako država Srbija… (VIDEO)

21 novembra 2017

Gost emisije „Pogled na Istok“, autora i voditelja Slobodana Stojičevića, bio je pukovnik Đorđe Aničić, jedan od srpskih heroja koji je 1999. direktno učestvovao u obaranju „nevidljivog“ američkog bombardera F-117.

Međutim, on je ove godine izbrisan sa spiska ljudi koji su učinili ovo herojsko delo, a u najnovijoj knjizi koju je objavilo Ministarstvo odbrane „Pad noćnog sokola“ – on se ne spominje već je na njegovo mesto „naknadno ubačen“ drugi oficir.

Dakle, o najnovijem prekrajanju istorije i njegovom izbacivanju iz posade raketnog sistema NEVA – kojim je oboren NATO bombarder, pukovnik Aničić govorio je u emisiji „Pogled na Istok“ koju možete pogledati ovde:

(Oslobođenje)

KOMENTARI5 komentara

 1. Zoran says:

  f 117 je oborio Zoltan Dani, koji ada drzi pekaru. On je modifikovao davno neki radar i nusio to vosci medjutim oni nisu obracakli paznju na to. Kad poceo rat aktivirao toi i skinuo ga. Ostali se kite nejgovim perjem.

  • Hruscov says:

   Mislim zoki da si u pravu, svi su bili posada i odgovorni.

   • Velika Metla says:

    Naravno,svako ko je bio u toj bateriji je zaslužan,neko manje,neko više,ali je poenta u tome što nametnuti upravnik kolonije zvana Srbija MORA da i to omalovaži,dovede pod znak pitanja zbog svojeg gazde imena "nato",da bi se za desetak godina skoro potpuno minimizirala agresija nato-fašista na Srbiju!

    • JasamJa says:

     Sto se mene tice ja cu i svojim unucima da pricam sta su nam uradili NATO zlocinci.

 2. Miki says:

  Naravno Zoki, ne može tamo neki Djordje da obori F 117, B-2 strateški bombarder, F 16 itd. Nije on darovit kao Zoltan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *