Исповест Титовог саборца која ће шокирати Србију: ПАРТИЗАНИ СУ ДРАЖУ ЗАКЛАЛИ ЗУБИМА

Ispovest Titovog saborca koja će šokirati Srbiju: PARTIZANI SU DRAŽU ZAKLALI ZUBIMA

8 novembra 2018

Srpski komunisti uhvatili su u klopku Dražu Mihailovića, vođu velikosrpske buržoazije i zaklali ga zubima – napisao je Vladimir Dedijer u svom pismu Petru Stamboliću.

Akademik, publicista, učesnik narodnooslobodilačke borbe i jedan od odanih saradnika Josipa Broza Tita Vladimir Dedijer uputio je pismo narodnom heroju Jugoslavije i predsedniku Predsedništva SFRJ pismo u kome iznosi mnoge tvrdnje, pa i onu do sada skrivenu da su vođu četničkog pokreta Dragoljuba Dražu Mihailovića partizani “zaklali zubima”.27. aprila 1987. godine poznati funkcioner komunističke jugoslavije Vladimir Dedijer pisao je svom “drugu” Petru Stamboliću, a ova prepiska do sada bila je skrivana daleko od očiju javnosti.

U pismu dragom Peri, kako Dedijer oslovljava Stambolića navode se mnoge stvari koje su do sada bile dobro čuvane pod oznakom “državna tajna”, a među njima je i tvrdnja Titovog potpukovnika u rezervi da su partizani “zubima zaklali Dražu Mihailovića”.

Dedijer je u ovom pismu otvorio dušu svom ratnom saborcu Petru Stamboliću, s kojim je zajedno ratovao i kojeg poziva da objavi memoare, jer ono što on zna to svi građani Jugoslavije MORAJU SAZNATI.

– Srpski komunisti uhvatili su u klopku Dražu Mihailovića, vođu velikosrpske buržoazije i zaklali ga zubima – piše Dedijer.

Ovu prepisku dva odana saradnika Josipa Broza Tita objavile su “Srpske novine“ iz Čikaga – glasilo OSČ “Ravna Gora“, u broju 684. za mart 2015. godine.

(Pogledi.rs)

KOMENTARI13 komentara

 1. Zoran says:

  Koliko znam ima slika da je Drzai sudjeno i slike sa sudjenja. Znaci nisu ga uhvatili ga pre toga i niej zaklan.

  • ralence says:

   Ima stotine primera kako su se zločinci ponašali prema Srbima “Narodnim neprijateljima” koje su hapsili bez suda i krivice.General Draža nije bio ni prvi ni poslednji koga su Klerofašisti i crveni zločinci mučili po raznim podrumima samo što su bili za Kralja i Otadžbinu.Ti kriminalci nisu bili bolji ni prema svojim “ Drugovima “ koje su zatvarali i slali na ostrvo Goli Otok gde su ih mučili,prebijali ruke i noge i terali da kao životinje napadaju jedan drugog itd.......Pod njihovom vlašću život u Srbiji je bio vrlo jeftin .

 2. Vesko says:

  Evo jos jednog dokaza protiv koga su se komunisti jos od 2 Kongresa KPJ, te dzukele imbecilne antisrpske, borile citavo vrijeme do raspada Jugoslavije koju su oni razbili iznutra : ..vođu 'velikosrpske' buržoazije.. Meta im je bila srpska drzavnost i srpska burzoazija, i na tome su predano radili. Ali Beograd ih jos uvek slavi. A to nece moci izaci na dobro.

  • Deda Micko says:

   Srbi su zaboravili Drazu i gradjansku elitu koju su nepismeni partizani pobijali posle rata, ali zato pamte masona Tita i klanjaju mu se i dalje u Kuci cveca. Za takve budale zaista nema nade.

   • Srbski vitez says:

    Na žalost, potpuno tačno! Zato i jesmo ovde gde smo...svedeni na smešan geografski pojam koji ima konstantnu tendenciju smanjenja i u konačnom potpunog nestajanja sa lica Zemlje. Srećom, tu je velika Rusija u kojoj mi preostali Srbi imamo poslednje utočište. Ruskinje su prelepe a Rusija beskrajna...to me jedino teši...

 3. Jovo Veselinovic says:

  tito i crvene ustase su sve srbe poklali zubima u kraljevini jugoslaviji i danas deca kumunisticke partije nastavljaju isto ko i tatko tito

 4. Velika Metla says:

  Nisu SVI partizani bili automatski i komunisti! Daleko od toga! Bilo je puno mesta,teritorija,gde vojska u otadžbini nije bila vaspostavljena ni ranije pre rata,pa su ljudi prilazili i "crnom žavolu"samo da se oslobode nacizma! A o komunjarama neću tastaturu da trošim! To je ukratko rečeno OLOŠ!

 5. Trn says:

  Đeneral Draža nije bio vođa velikosrpske buržoazije, nije bio komandant srpskih četnika, nego je bio komandant Jugoslovenske vojske u otadžbini i jedno vreme ministar vojni u izbegličkoj jugoslovenskoj vladi. A to, da li su ga partizani zaklali ili ne, Vladimir Dedijer ne zna. Kao što ni mnoge druge činjenice nije poznavao, a pisao je o njima. Njegova istoriografija potpuno je nepouzdana: naručeni beležnik naručenih pisanija.

 6. rajko says:

  NIKOM se ne može verovati NIŠTA što izjavi ili napiše o dogadjajima iz brozovih vremena. Svi oni zajedno su jedna ogromna laž smišljena radi uništenja Srba. Uostalom, zašto nam sad posle toliko vremena poturaju tu morbidnu laž (ili istinu, svejedno) o zverstvu nad Dražom? Šta, nismo dovoljno zgroženi jasenovcem, jadovnom, prebilovcima itd. itd? Treba nas dotući, pa su nam servirali ovo što liči na kanibalizam naš najgori poraz i nemoć?

 7. Aco says:

  Pre neki dan bio snimak na tv sa suđenja ...znači nije istina...posle suđenja je likvidiran..sad kako ...

 8. Robert Wronsky says:

  Bas je cudo da ovaj puta Hrvati nisu krivci.

  • Suzuki Vitara says:

   Kako nisu krivi Krvati? 80.000 bivsih usrasa je 1944-45 uslo u Srbiju i ubijalo i otimalo u svoju i komunjarsku korist, a protiv Srba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *