ISTI SCENARIO: Navijači Bešiktaša masovno dolaze u Beograd, predigra meča sa Partizanom nalik na onu između Srbije i Albanije

ISTI SCENARIO: Navijači Bešiktaša masovno dolaze u Beograd, predigra meča sa Partizanom nalik na onu između Srbije i Albanije

22 oktobra 2014

sp navijaci besiktasa_620x0Pomoćnik Slavena Bilića trenera Bešiktaša Nikola Jurčević je najavio dolazak oko 2.000 navijača u Beograd. A kako je krenulo čini se da će turski crno-beli imati mnogo veću podršku u Humskoj na sutrašnjem meču Lige Evrope protiv Partizana.

Još od utorka su krenuli da pristižu simpatizeri protivničkog rivala iz Prizrena (navijačka grupa Kartala), Novog Pazara… Sve neodoljivo podseća na predigru meča između Srbije i Albanije, ali nadamo se da ovog puta neće doći do prekida meča.

Čak i jedna fotografija, koja je među prvima osvanula na društvenim mrežama, gde se nekoliko simpatizera Bešiktaša slikaju ispred stadiona Partizana sa zastavom svog kluba je bila skoro pa identična uvertira za Albaniju.

Pored simpatizera Bešiktaša iz regiona na aerodrom “Nikola Tesla” je stigla i grupa navijača iz Istanbula Čarši Bešiktaš (najveća navijačka grupa u Turskoj) i nema sumnje da će biti vruće u četvrtak u Humskoj.

Jedino pozitivna okolnost je činjenica da je baš četvrtak rezervisan za registrovanje kvalifikacione utakmice između Srbije i Albanije, pa i u slučaju nekog većeg incidenta to ne bi uticalo na reprezentativni fudbal.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Vlado says:

    Očekivati je sličan scenari, gdje će Turci da se stave na drugu poziciju, pa zna se da je bila prvo turska, pa onda albanska zastava, ovi Albanci bi da preuzmu ulogu na Balkanu, a nisam siguran da će im to Turci dozvoliti, ipak se zna ko je zadužen za dokusurivanje Srbije, Albanci i Pazarci su samo izvidnica !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *