ISTINA O MESIJU? Argentinac je bahat i vređa saigrače

ISTINA O MESIJU? Argentinac je bahat i vređa saigrače

28 avgusta 2013

soc_g_lmessi_cr_576Nekoliko mladih fudbalera Barselone požalilo se na loš tretman koji imaju kod zvezde tima Lea Mesija, koji ih omalovažava i vređa na treninzima. Najgore je prošao Kristijan Teljo, ali zamerke imaju i Đerar Delefo, Aleksis Sančez…

Ponižavanje saigrača na utakmicama i na treninzima navodno je prešlo u naviku najboljem fudbaleru sveta, prenosi portal Konfidensijal.

– Šta radiš? Ti si niko i ništa. Dodaj mi loptu, ti si ovde da bi igrao za mene – navodno je Mesi jednom prilikom rekao Telju, što je mladog igrača dovelo do suza. Posebno mu je zasmetalo što na Mesijeve reči nije reagovao niko od saigrača.

Konfidensijal piše da su se Barsini igrači navikli na slične Mesijeve ispade i da ih ignorišu pa zato nisu uzeli u zaštitu Telja posle ovog incidenta.

Ništa bolje nije prošao ni Aleksis Sančez, posle dolaska iz Udinezea koji je Barselonu koštao 26 miliona evra..

– Nije mi jasno kako možeš toliko da koštaš kad nemaš pojma! Gol nisi u stanju da pogodiš, zato bolje dodaj meni loptu – prenosi Konfidensijal navodne Mesijeve reči upućene Sančezu.

Na Argentinčevo ponašanje žalio se protekih meseci i mladi reprezentativac Španije Đerar Delefo koji je ovog leta misteriozno poslat na pozajmicu u Everton…

Da u svemu možda i ima istine svedoče i problemi koje je Mesi imao od dolaska u Barselonu sa Zlatanom Ibrahimovićem, koga je praktično oterao iz kluba, kao i sa Davidom Viljom koji ga je više puta javno optužio da je sebičan i da izbegava da mu doda loptu na terenu.

A možda je ipak sve samo senzacionalističko pisanje španskog tabloida?

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *