ИСТИНСКА БРАЋА: Боје руске заставе на српским спортистима запалиле интернет! РУСИ: Хвала, браћо Срби!

ISTINSKA BRAĆA: Boje ruske zastave na srpskim sportistima zapalile internet! RUSI: Hvala, braćo Srbi!

10 februara 2018

Popularni srpski glumac Miloš Biković prokomentarisao je odela srpskih olimpijskih reprezentativaca na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu, ukazujući na to da su boje na njima raspoređene baš kao i boje na ruskoj zastavi.

Glumac koji je veoma popularan i u Rusiji zapitao se da li su boje na srpskim sportskim uniformama slučajno postavljene u redosledu bela-plava-crvena (kao ruska zastava), umesto crvena-plava-bela, kako je na srpskoj zastavi.

„Slučajno? Da li su slučajno pomešali redosled boja?“, lakonski se zapitao Biković.

Bikovićev post na Instagramu prate brojni komentari, posebno Rusa, koji uglavnom zahvaljuju Srbiji i srpskim sportistima na podršci i solidarnosti, nazivajući ih „istinskom braćom“ i „voljenim Srbima“.

Ranije je glavna urednica RT Margarita Simonjan, na vest da postoji mogućnost da se ruskim navijačima zabrani da nose zastave svoje zemlje na olimpijskom takmičenju u Južnoj Koreji, predložila svojim sunarodnicima da ruske sportiste bodre uz naopako okrenute srpske zastave.

„Levo je zastava Rusije, ne može se unositi na tribine za vreme Olimpijskih igara. Desno je zastava Srbije. Ona se može nositi“, napisala je tada Simonjanova.

rs.sputniknews.com

KOMENTARI6 komentara

 1. Hruscov says:

  Mi smo uvek tu kad treba, a vi braco?

 2. Makeridov says:

  Rasjani ili Rašani,zavisi kako se čita. Rasija ili Raška, isto znači - zemlja ljudi u rasejanju.Od Atlantic do Hokkaido,od Rujena na Baltiku do Etiopije. Objedinio jedanput Aleksandar Karanović, zvani Makedonski.

 3. Željko says:

  Kako se nije znalo hoće li se vidjeti ruska zastava na OI, ili neće, vrlo lukavo "kao greška", to se u spačkama Srbima ne može dogoditi ,oni su, moramo priznati iskreno, majstori u tome. Srbi su se Rusima odužili vrlo mudro, a imaju i zašto, iskreno!! Kapa dolje susjedi, ovo ste izveli spektakularno!

 4. hristina says:

  Lepota jedna - u svakom smislu!

 5. vindfaker says:

  Ziveo Car!

 6. goksi says:

  Krv nije voda!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *