ЧИСТКА? Путин отпустио осам генерала

ČISTKA? Putin otpustio osam generala

7 jula 2017

Zasad ništa nije saopšteno o razlozima za razrešenje dužnosti.

Predsednik Rusije Vladimir Putin razrešio je dužnosti osam generala iz sastava Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva za vanredne situacije i Federalne službe za izvršenje kazni. Ukaz šefa ruske države objavljen je na zvaničnom internet portalu za pravne informacije, prenosi „Rambler”.

Zasad ništa nije saopšteno o razlozima za razrešenje dužnosti.

Među otpuštenim generalima su i general-major policije, šef MUP-a u republici Tuva Aleksandar Lobanov i zamenik načelnika glavne uprave za saobraćaj MUP-a, general-major Andrej Andrejev.

Početkom maja Putin je razrešio dužnosti 13 generala iz struktura MUP-a, Istražnog komiteta, Ministarstva za vanredne situacije i Federalne službe za izvršenje kazni.

KOMENTARI4 komentara

 1. goran says:

  Putin je provaljen, zato mora da cisti one koji su ga procitali. Ovo je pocetak kraja. Rusija ce biti jaca kada na celo dodje covek sa vojnickim iskustvom i koji se ne udvara bankarima i korporacijama kao Putin.

 2. goran says:

  Otpustio osam generala, a ne osam BANKARA. U tome se vidi ko je Putin.

 3. dragan says:

  PUtin najveći i naj mudriji državnik današnjice.

 4. Paštrović says:

  Dokle god i Ruje budu brojili dolare i evriće (isti im "tata"), dotle molim našu Srbadiju da se ne zalijeće u ljubavi, pa ni prema Rusima. Ko gradi imperiju WC papirom, a koji nam znači život (to su ove zvanične najmoćnije valute), ta će imperija da bude ništa drugo do klonja, klozet... ili kako već to važno mjesto u nasim životima nazivate u svom kraju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *