ИСТОРИЧАР ЗАПРЕПАСТИО ТВРДЊОМ: Грци су уништили најмање милион Срба, то је било систематско… (ВИДЕО)

ISTORIČAR ZAPREPASTIO TVRDNJOM: Grci su uništili najmanje milion Srba, to je bilo sistematsko… (VIDEO)

19 juna 2018

Istoričar Jovan Deretić gostovao je u emisiji „Intervju“ na Balkan info u kome je govorio o istorijskim falcifikatima o Srbima.On je izneo tvrdnju da je Romejsko castvo i Grci sistemski uništavali Srbe i da je na Peloponezu, preko Epira pa do Makedonije uništeno više od milion Srba.

Deretić je ponovio tvrdnje starih srpskih istoričara da su Nemanjići potomci rimskog imperatora Licinija (Likinija) koji je vladao u IV veku sa sedištem u Sremskoj Mitrovici i koji je poražen od Konstantina Velikog 324. godine. Deretić kaže da su Nemanjići direktni potomci Licinija.

Deretić tvrdi da zvanična istorija greši da je otac Stefana Nemanje Zavida, i da je njegov otac bio Desa.

Deretić u emisiji govori i o ulozi Vatikana u falsifikovanju srpske istorije.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. Zoran says:

  Evo da ja potvrdim Deretica. Bili smo rpe mesec dana u Dalasu na nekom kusu za lasere. Moaj zena isla. I sretne I=ranku tamo koaj isto dosla na kurs. Pogleda kako napisala svoje ime, pise Zora, Zena je pita sta to znaci na iranskom, ona kaze pocetak dana. Zena joj kaze da joj se muz zove Zoran, a imamo i mi isto takvo zensko ime i znaci isto.

 2. Taipova Češma says:

  Istinu,ali stvarno - priča ovaj čiča.

 3. Bogomir says:

  Svako ko zna ista prave istorije zna da su nas grci istrebljivali koliko su god mogli. Azijatski gadovi kao i bilo koji drugi. Pravoslavljem su uspeli jako isprati mozak Srbima. Braon rasa je nagora rasa, pa koje god nacije bili. Svi imaju rasni kompleks niize vrednosti i kidisu na belo meso, a hiljadama godina nas ubijaju i podvode u roblje. Hriscanstvom su uspeli ono sto vojnicki nisu.

  • Veles says:

   Tzv "antički Grci" nisu bili belci i za njih su beli svetlokosi komšije bili "varvari", "Keltoi- svetlokosi," Trašani"(Grci ne umeju pravilno izgovoriti Rašani) Eto tako su zaverenički popovi Dukljani i Vatikanska"prepisivačka"škola stvorili narode KELTI, Tračani, Iliri,MAKEDONCI... od jednog te istog narod. Tom narodu je pripadao i Aleksandar Karan(ović), and of "milošte" zvani Makedonski. Ps. Ne znam zašto Napoleona ne prozvaše Francuski, nego zadržaše porodično prezime- napoleon.

  • Pastrovic says:

   Ovo sto si napisao, a tako i mislis, daje ti pristupnicu pravom Srbstvu. Svaka cast sokole.

  • Pastrovic says:

   Bravo !!!

 4. Paštrović says:

  E bas zbog tih 45% bengalskih srbskih rijeci, englezi skoro da su unistili sve Bengalce. I ovaj sajt je bas skoro objavio pricu o engleskom genocidu u Indiji.

 5. Paštrović says:

  Zasto smatram da je Jovo mnogo, mnogo u pravu!? Pa, ako nista drugo, barem zato da za Nina Belova nikad ni nacuknuo nijesam dok se nije pojavio Jovo. a skolu sam "cepao" samo 22 godine. Kako, i da li je to moguce!?

 6. Budi Bog s nama says:

  Dakle šta reći? Svako od nas će od Boga dobiti platu po delima svijim a ne po imenu i narodu gde će ga ovakvi Deretići svrstati.

 7. petrovgrad says:

  Paštroviću i Ja sam podosta mlatio praznu slamu po školama. Sada razmišljam da tužim učitelje što su me učili naopako. Sretnem pre par dana profesora u srednjoj školi i pitam ga Da li i dalje veruje da smo došli u 7 veku na Balkan i naravno debelo ga napljujemo, onda je uleteo treći sagovornik i zamolio nas da ga ostavimo na miru, jer mu je još malo ostalo do penzije i nema smisla da ga sada šalju na biro za nezaposlene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *