ИСТОРИЈСКИ СКАНДАЛ: Вучић је Шиптарима предао 200 милијарди вредну имовину на Космету!? Ево шта је још потписао!

ISTORIJSKI SKANDAL: Vučić je Šiptarima predao 200 milijardi vrednu imovinu na Kosmetu!? Evo šta je još potpisao!

8 oktobra 2016

brisel-vucic-dacic-mogerini-taci-mustafa

Kako se čini, državni vrh Srbije pokrenuo je žestoku medijsku kampanju u cilju zataškavanja najvećeg istojrijskog skandala – Aleksandar Vučić je u Briselu potpisao da se Srbija odriče imovine na Kosmetu vredne 200 milijardi evra (Telekom, Gazivode, Trepča, Valač).

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić otpočeo je pre dva dana medijsku kampanju “šokantnom” izjavom da je Brisel Srbiji postavio neprihvaljiv ultimatum.

Rekao je da je Brisel Srbiji dao rok do nedelje da prihvati ili ne prihvati “predlog porazuma” kojim se, prema njegovim rečima, Srbija odriče imovine Telekoma na Kosmetu.

Dodao je da je zaprećena i sankcija ukoliko Srbije odbije da prihvati sporazum. Sankcija je navodno u formi zaustavljanja pregovora o poglavljima.

– Od nas se traži da se odreknemo naše imovine kad je reč o telekomunikacijama, ali i još mnogo gore, da se odricanjem imovine kad je reč o Telekomu Srbija složimo sa time da sva naša imovina na KiM više nije naša već da pripada institucijama samoproglašene, nelegalne, lažne države u Prištini, rekao je Đurić.

Na tu izjavu reagovala je Maja Kocijančič, portparolka Evropske komisije. Ona je rekla da se ne radi o ultimatumu, već o sprovođenju već dogovorenog.

– Ovde je reč o tome da su Kosovo i Srbija dogovorili uslove pod kojima je Kosovo dobilo pozivni broj, a srpska kompanija je na Kosmetu dobila potpunu dozvolu i privremenu jurisdikciju za postojeću mobilnu mrežu, rekla je Maja Kocijančič za Radio Slobodnu Evropu.

S druge strane, Đurić tvrdi da se “nešto vrlo čudno desilo” kada je bukvalno u toku noći između četvrtka i petka “papir koji je stajao pred nama za stolom potpuno promenjen”.

Naveo je da su uslovu fundamentalno promenjeni.

On je, reagujući na izjavu Kosinačičeve, rekao da nije tačno da je u potpunosti usaglašen dogovor o telekomunikacijama i Akcioni plan za njegovo sprovođenje, jer, kako kaže, da je sve usaglašeno, ne bi bilo potrebe za daljim razgovorom.

– Ne može se jednostrano razgovarati i takvim ponašanjem i ukoliko se nešto ne promeni i ukoliko se nastavi jednostrani pritisak, to i meni olakšava odluke koje treba da donesem u vezi sa svojim angažovanjem, rekao je Đurić.

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da će pokušati nešto da promeni.

– Imaćemo još mnogo kontakata i razgovaraćemo sa svima, i pokušaćemo da vidimo možemo li nešto da popravimo ili je to sve, kako se to kaže laički, zakucano, rekao je Vučić novinarima u Senti.

Upitan šta će se dogoditi “ako sve ostane zakucano”, Vučić je rekao da će odluka tek biti doneta.

– Kada stavljate na dva tasa, imate mnogo stvari u jednoj i mnogo u drugoj ruci. Ima još onih stvari koje još nismo stavili ni na jedan od ta dva tasa – kada budemo uspeli sve te argumente da stavimo, onda ćemo reći na koju stranu preteže, naveo je Vučić.

Trepča vredi desetine milijardi evraOnaj kome pripadne kombinat “Trepča” na KiM biće bogatiji za oko 100 milijardi evra imovine i rudnog bogatstva, čime potencijalno postaje i “gospodar” u oblasti energetike u ovom delu Evrope.Zato se i Beograd i Priština grčevito bore da sačuvaju ovu “zlatnu koku”, koja znači i sigurnu zaradu i posao za oko 3.000 ljudi, i to samo kada je u pitanju deo basena (severni) kojim upravlja srpska strana.Priština godinama unazad pokušava da čitavu “Tepču”, odnosno njen i severni i južni deo, stavi pod svoje zakone i propise, upiše se kao vlasnik, čime bi sva imovina, rudnici i eksploatacije postale vlasništvo Kosova.Upravo to se desilo sinoć. Kosovski parlament usvojio je u drugom čitanju zakon o Trepči, javljaju prištinski mediji. Kosovski premijer Isa Mustafa je potvrdio navode srpskih predstavnika da će „Trepča Sever“ biti – ugašena.

Ako bi se plan Prištine ostvario, Srbija bi izgubila najmanje 85 milijardi evra, koliko vrede rezerve uglja lignita, ali i 50 miliona tona cinka i olova, čija je vrednost oko osam milijardi evra. To bi značilo da bi u ruke prištinske strane “pali” i dva rudnika (Crnac i Belo brdo), površinski kop “Koporiš” i flotacija “Leposavić”.

U tom slučaju, Kosovo bi preuzelo i Metalurgiju olova Zvečan, odnosno topionicu i rafineriju olova, prerada aku-otpada, prateće organizacione jedinice, transport roba, administraciju… Srbija bi na taj način izgubila i zemljište u Zvečanu koje pripada “Trepči” na kome se nalaze brojne kuće i zgrade u kojima ljudi inače žive.

– Zbog ogromnih rudnih rezervi na KiM, borba je žestoka. Onaj ko bude kontrolisao eksploataciju sirovina i ubirao profit biće zadužen za energetsku bezbednost ovog dela Evrope. Bez kosovskih rezervi Srbija bi za neku deceniju mogla energetski da uđe u ozbiljan problem i počne da uvozi sirovine – priča izvor “Blica” iz Vlade Srbije.

Kako kaže, skoro 60 odsto rudnog bogatstva Srbije se nalazi na KiM, i zato je užasno važno šta će biti sa “Trepčom”.

– Ako padne u ruke kosovskih vlasti, možemo biti u ozbiljnom problemu – priča naš izvor.

Dve proizvodnje, dva direktora, dve administracije

Osim što joj je vrednost enormna, “Trepča” je specifična i po drugim stvarima. Praktično, radi se o jednom basenu podeljenom na dva odvojena sistema: srpski sever i albanski jug, koji ima dve proizvodnje, dve administracije, dva rukovodstva i koji posluju po različitim propisima, srpskim i albanskim.

Zanimljivo je i to da se rudnici “Crnac” i “Belo brdo” nalaze sa obe strane administrativne linije, i da podžemne granice još ne postoje. Zato se u okno “Crnac” ulazi iz centralne Srbije i izlazi na Kosovo, dok je za “Belo brdo” ulazak na Kosovu, a kopanje rude u Srbiji.

UNMIK završio posao Albancima

Od avgusta 2000. pravo upravljanja nad “Trepčom” na KiM preuzeo je UNMIK (po rezoluciji 1244 SB UN), nakon čega je formirao i registrovao novu firmu „Trepča under UNMIK Adminsitration“. UNMIK je dve godine kasnije preduzeće preneo na svoju agenciju KTA (Kosovsku agenciju poverenja), a zatim se Kosovska agencija za privatizaciju (PAK), koja je formirana 2008. nakon samoproglašenja nezavisnosti Kosova (uz dozvolu Skupštine Kosova) samoproglasila nadležnom. Godinu dana kasnije ova agencija je kod kosovskog APR-a preregistrovala postojeću kompaniju, sa adresom južnog dela „Trepče“ kao sedišta firme.

Čime upravlja Srbija

Rudnici “Crnac” i “Belo brdo”
Površinski kop “Koporiš”
Flotacija Leposavić
Metalurgija olova Zvečan (topionica i rafinerija olova)
Prerada aku-otpada, prateće organizacione jedinice, transport roba, administracijaČime upravlja KosovoRudnici “Stari trg”, “Ajvalija”, “Kišnica” i “Novo Brdo”Flotacije “Prvi tunel” i “Kišnica”
Metalurgija cinka, hemijska industrija i fabrika akomulatora

Upitan kada možemo očekivati odluku o sporazumu o telekomunikacijama, Vučić je rekao da će ona biti saopštena kad bude doneta.

PROBLEMATIKA

Deo sporazuma o telekomunikacijama koji je Aleksandar Vučić potpisao u Briselu nikada nije objavljen u javnosti. Niko ne zna šta u njemu tačno piše.

Dok pro-vladini mediji zapanjujućim naslovima tvrde da Srbiji neko želi da ukrade ili otme 200 milijardi evra, koliko vredi imovina Srbije na Kosmetu, javnost nema pojma šta je tačno Vučić potpisao u Briselu.

Ne znamo ni šta tačno piše u tom novom predlogu/ultimatumu koji je serviran Đuriću.

Javnost sluša prepucavanja i kukumakanje srpskih državnika, ali niko ne sme da objavi tekstove svih sporazuma.

Ono što se zna jeste da je Aleksandar Vučić potpisao da prištinski okupatori na Kosmetu dobiju pozivni broj, ali je navedeno da će pozivi ka Srbiji biti tarifirani kao lokalni pozivi.

Jedan deo javnosti bio je šokiran tim potezom Vlade.

Vučić nas je i u tom slučaju lagao do samog kraja. Svi su do poslednjeg trenutka tvrdili da šiptarski okupatori neće dobiti pozivni broj.

Kocinajčičeva je jasno napomenula “da su šiptarski okupatori i Srbija dogovorili uslove pod kojima je Priština dobilo pozivni broj”. Dakle, Vučić i njegova vlada su potpisali da Kosovo dobije pozivni broj.

Posebno je interesantno to što u Akcionom planu iz oblasti telekomunikacija s razlogom nije definisano kome pripada imovina Telekoma. Samo se navodi da će biti osnovano novo telekomunikaciono preduzeće koje će morati da bude registrovano “po kosovskom pravnom okviru” (namerno nije upotrebljena reč “zakon”).

Šta je još Vučić potpisao, a što javnost u Srbiji ne zna?

Kako stvari stoje, stiglo je vreme da se realizuje ono što je Vučić potpisao u Briselu. Međutim, kako bi prikrio neviđen istorijski skandal, Vučić domaćoj javnosti preko svojih medijskih kampanja i izjava uznemiranih funkcionera pokušava da zamaže oči – krivicu pokušava da svali na drugu stranu.

Svakom građaninu koji razumno posmatra trenutnu šizofrenu situaciju jasno je da je Vučić u Briselu potpisao sve što mu je ponuđenu kako bi ga evropskih zvaničnici tapšali po ramenu.

Sada je neophodno medijski zataškati skandal oko predaje Telekoma i ostale imovine Kosmetu kao nezavisnoj državi.

Kao i uvek do sada, Vučić preko medija pokušava da stvori psihilošku dilemu – Vučić je suštinski kriv, ali preko medija optužuje drugu stranu kako bi u očima domaće javnosti ostao nevini lažni patriota koji se bori isključivo za interese Srbije.

(teleprompter.rs, Blic)

KOMENTARI25 komentara

 1. Batina says:

  Bolesno.

  • Uf says:

   Picousti nema pravo da otuđuje Srbsku imovinu ... On Šiptarima može da pokloni samo usrane gaće svoje mame !!!

 2. Trifun says:

  Kada Vucic bude svrgnut, nece se ni njegovi prethodnici dobro provesti. Uopste.

 3. Radikal says:

  Alal mu veraal nasanka narod...

 4. ficko says:

  ako je to sve tačno on taj mandat nije dobio od naroda jer to nije njegova babovina i doći će dan kada će on i svi oni koji su slične stvari radili biti krivično gonjeni na diku i ponos svojih roditelja

 5. Hitler Velicanstveni says:

  spremite se za beogradski pasaluk smrdijanci! ZA DOM SPREMNI!

  • Stevo says:

   Doktor Tvrtko Jakovina izjavio da su Srbi 1918. godine spasli Hrvate i da Hrvatska nije ušla prvu Jugoslaviju, danas ne bi postojala Da je Srbija 1915. godine pristala da uzme Slavoniju, BiH, Liku i deo Dalmacije, kao što joj je ponuđeno, danas bi takozvani Hrvati iz Zagreba i Zagorja bili Mađarska provincija, a ostatak katoličkog stanovništva iz Dalmacije, Slavonije, Like i BiH bi bio ono što u stvari i jesu – Srbi katolici! Ovo je u emisiji "Nedeljom u 2" na Hrvatskoj televiziji izjavio vodeći hrvatski istoričarTvrtko Jakovina. ----tako nam i treba kad smo spasili taj etnički otpad. koji sebe naziva Hrvatima

 6. ‚1‚čuj says:

  KAKO STE VI SRBI STVARNO JADAN NAROD, BEZ TRUNKE SAVESTI, ODGOVORNOSTZI PREMA SOPSTVENOJ DOMOVINI. TZAKO BLAGE KOMENTARE, KOJI MI VIŠE LIČE NA TAPŠANJE VUČIĆA PO RAMENU. SASVIM VAM JE SVEJEDNO ŠPTA JE TAJ MONSTRUM, ZVER UČINILČA OD VAŠE ZEMLJE KOJA SE JOŠ UVEK ZOVE SRBIJA - DOKLE NEZNAM! OVO JE PRESEDAN U ISTORIJI LJUDSKOG RODA, TKVA APATIČNOST PREMA UNIŠTAVANJU IMOVINE VREDNE STOTINAMA MILIJARDA DOLARA. ZBOG TOLIKE SUME SE VODE RATOVI, A VI JADNICI SRPSKI SEDITE I KMEČITE , SLINAVITE I SKIDATE POCEPANE PANTALONE I GAĆE NUDEĆI SE VUČIĆU. PROKLLETI DA STE SRBI. BOG VAS JE PROKLEO NA KOSOVU, SADA JE OVAJ GRH VEČI ŠTO ĆINITE. SMRADOVI JEDNI, PA ZAPITAJTE SE DALI BI HRVATI , DA NE SPOMINJEM SLOVENCE TO DOZVOLILI. ŠTA MISLITE ZAŠTO SE VAMA SAMO TO DEŠAVA? ZATO ŠTO STE TRULI, INERTNI NESAVESNI I KAO TAKVI ĆETE NESTATI. VUČIĆU TREBA POD HITNO SKINUTI GLAVU I NABITI NA KOLAC NASRED TERAZIJA, NE,A VIŠE VREMENA ZA ČEKANJE. ODE SRBIJA

  • Vanja says:

   Cini se da si u pravu. Medjutim, postoji nesto sto je veoma primetno na ulicama Beograda, ljudi usporeno hodaju, apaticni su, bez energije ukljucujuci i decu po parkicima. HARP za koga je dokazano da utice na volju ljudi jer deluje iz jono sfere, drugo, fluor je glavno hemijsko sredstvo za stvaranje mentalnih robova (nacisti su ga stavljali u vodu logorasima da bi bili pasivni prema svemu)ili nesto trece o cemu ce se doznati u daljoj buducnosti. https://dzonson.wordpress.com/2008/08/18/fluor-najveca-naucna-prevara-20-og-veka/ Srbija nije izasla iz rata jos od 1999.god samo je neprijatelj promenio taktiku. Nasi politicari ili nisu toga svesni ili su potkupljeni.

   • Goran says:

    Bravo Vanja ! Pun pogodak , a kad smo vec kod prave istine onda treba spomenuti i nesto sto se tice mnogo realnije vrijednosti Kosova i Metohije. Jos od ranih 70-ih , Njemci su vrsili detaljna ispitivanja na Kosovu i Metohiji , pa su jos tada dosli do spoznaje da je to daleko najbogatiji rudni bazen u EU. Naj kaloricniji lignit na nasoj planeti se nalazi ispod mnogobrojnih visestruko vrijednijih ruda. Politicarima je tada u bivsoj Yu isplaceno po nekoliko milijuna $ da ne objavljuju nikakve rezultate jer je tamo bilo i nasih inzenjera koji su primjetili da lokalni Albanci i Srbi nisu smjeli cak ni pricati da tamo ima lignita , a kamo li nesto drugo. Pa se tako desilo da je moj kolega B.B. , inace masinski inzenjer iz HR koji je jos ziv , radio jednu elektranu na samom lignitu koji je bio na tom djelu skoro na povrsini , predlozio lokalnim vlastima da elektrana normalno bude na lignit . Veoma se , da se pravilno izrazim sokirao, kada je primjetio da su se lokalne vlasti veoma zabrinule na takvu ideju , a Albanac koji je tamo bio glavni predstavnik vlasti , nije mogao sakriti ruke koje su mu drhtale pa je cak i drhtavim glasom odgovorio da na ovom dijelu ustvari i nema dovoljno lignita za bilo kakvu elektranu. Moj je kolega , naravno , momentalno je shvatio da su vlasti iz nekog razloga dobro zastrasene . Centrala je morala da bude na plin kojega su sa velikih daljina dovukli , i naravno svi korumpirani politicari su za to sve i znali. Radivsi tako vise od godinu dana , moj kolega B.B. se druzio sa mnogim inzenjerima iz razlicitih bransi , vikendom je i putovao sirom K i M , pa je tako dolazio do veoma preciznih podataka svih rudnih bogatstva ,koje se inace prostiru i malo dalje od prostora Kosova i Metohije. Jedan od bogatijih podrucja gdje rudni bazen izlazi van Kosova i Metohije je i Sar Planina u Makedoniji . Veoma mali broj ljudi zna da je sastav cijele planine pa i dublje , sastavljen od veoma visoke koncentriracije rijetkog kroma . Drugi dio bazena izlazi prema Srbiji , a treci prema Crnoj Gori. Razmisljajuci tako , dosao sam do zakljucka , da su to upravo oni djelovi teritorija gdje navodno ugrozeni Albanski narod treba da se ujedini :-) . I ne samo to , on treba sva ta podrucja vlastitom krvlju da okupira , da bi kasnije na tom , inace uranijumsko ozracenom prostoru , 4 , 5 ili 6 stoljeca , exploatirali te rude za zapadnu oligarhiju . Kada sam vec kod uranijuma , zaboravio sam da spomenem da je i on prisutan u ogromnim kolicinama , a taj bazen se nalazi u neposrednoj blizini Bondstil US baze. Bilo bi jako lijepo , kada bi svi narodi tog djela balkana shvatili sustinu problema na K i M , jer bi na taj nacin bilo izbjegnuto krvoprolice neduznih ljudi. Jedino bi se na takav nacin porazili glavni kriminalci koji su sve ovo do sada organizirali , pa bi u tom slucaju bilo i lakse nekako organizirati masovna hapsenja i sudenja tih kriminalnih bandi koje se ne nalaze samo u US. Ja inace ne volim ovakve sajtove jer ima puno namjernih dezinformacija i da ih tako nazovem , senzacionalisticko-glupih naslova , ali s druge strane , obozavam ih zbog cinjenice da svako toliko izadu dobre informacije od obicnih ljudi , informacije koje novinari niti jednih vlasti nikada nisu smjeli pisati. Postenje je sveto - Kosovo i Metohija je iskljucivo Srpska svojina , kao sto su i svi narodi koji se verbalno mogu razumijeti , ustvari prastara srpska plemena koja su pocela da broje godine jos davne 7525-e godine. U danasnjoj vrijednosti dolara i eura , Kosovo i Metohija se nikako ne moze u milijunima i milijardama jer je i to daleko ispod realne cijene. Ovdje su u pitanju trilioni.

  • Kursula says:

   tako je,velike patriote,a sede pored kompa i pljuju,dok ovaj sve prodjte.Bolje je na ulice,jer dok je mlako treba se boriti.A kada se usija,mnogo glava ce se izgupiti.Zato ceteri na ulice.Zbog Zvezde i Partizana se skupe sto hiljada,a za ovakve stvari ni hiljadu.Zto ce nas ovaj smrad prodati,a posle kukajmo do sutra

  • tigar says:

   Ti ćeš nas učiti o odgovornosti za Otadžbinu,i ti nešto da ne dozvoliš,ljubi ruku tuđinu i ne seri više po ovom portalu!

 7. Stevo says:

  Doktor Tvrtko Jakovina izjavio da su Srbi 1918. godine spasli Hrvate i da Hrvatska nije ušla prvu Jugoslaviju, danas ne bi postojala Da je Srbija 1915. godine pristala da uzme Slavoniju, BiH, Liku i deo Dalmacije, kao što joj je ponuđeno, danas bi takozvani Hrvati iz Zagreba i Zagorja bili Mađarska provincija, a ostatak katoličkog stanovništva iz Dalmacije, Slavonije, Like i BiH bi bio ono što u stvari i jesu – Srbi katolici! Ovo je u emisiji "Nedeljom u 2" na Hrvatskoj televiziji izjavio vodeći hrvatski istoričarTvrtko Jakovina. ----tako nam i treba kad smo spasili taj etnički otpad. koji sebe naziva Hrvatima

 8. Marko says:

  haha srbi su pick..ce smrdljive,kukavicke jajare,samo smeju na portalima da se busaju u grudi,i da prete a kad dodje do stvarne situacije prvi beze! I samo znaju da pisu o necemu iz praistorije, i stalno cekaju da drugi ide da gine za njih!Piz..e smrdljive!

  • Stevo says:

   Dan oslobođenja Zagreba – 8. V. 1945.-----------------------------------------------Ono što se dosad nastojalo prešutjeti ili barem potisnuti u drugi ili treći plan jest i, u biti, sasvim notorna činjenica da je najistureniju ulogu u oslobađanju Zagreba odigrala 45. srpska divizija, točnije 20. srpska brigada koja je, uz još dvije srpske brigade, bila u njezinu sastavu. A ostalo je, također, prešućeno ili neotkriveno i to da su među pripadnicima 20. srpske brigade, pa dakle i među prvim osloboditeljima Zagreba, bila i trojica mladih Beograđana koji će kasnijih godina i desetljeća, u Titovoj Jugoslaviji, postati stožernim figurama srpskog antititoističkog i nacionalističkog pokreta, na čelu s Dobricom Ćosićem. Darko Hudelist

   • Stevo says:

    U svim ratovima koje su vodili hrvatski gospodari Nemci i Madari ,Hrvati su bili strvinari ,čistači bojišta i kradljivci sa leševa(maroderi).

   • clinton says:

    Seerem se na ovaj sajt Stevo kada mi četnici ne dozvoljavaju da ti odgovorim.

 9. Srbin says:

  Seselj se sve bavi nebitnim temema i na svaki nacin stiti svog ucenika izdajnika Vucica,on ne vodi racuna o srbiji i siptarskoj okupaciji koja doseze do BRUSA,RASKE,N,PAZARA I KRALJEVA i steti koja iznosi preko 200 milijardi evra, brine o perifernim stvarima i jedna je radikalska nistarija kao i nakaza izdajnicka vucic.

 10. Srbin says:

  A.VUCICA.-a najuriti go*njivom motkom iz Vlade Srbije!!! Saopštiti javno i jasno i glasno da SRBIJA VIŠE NEĆE u njihovu us*anu EU! Pozvati braću Ruse da dođu hitno u državu Srbiju sa najsavremenijim oružjima i oruđima i da biraju lokacije za svoje vojne baze! Obavestiti zapadne skotove i okupatore da će KiM biti VOJNOM AKCIJOM oslobođeno prvom povoljnom prilikom, pa makar na to čekali i milion godina!!! Pod hitno postati član Evroazijske Ekonomske Unije i sa braćom Rusima formirati i ozvaničiti potpuni VOJNI SAVEZ!!! Odmah zabraniti postojanje takozvanih NVO a kretenuše koje su im predsednice i kolovođe po*apsiti i strpati doživotno u najdublje jamske rudnike Srbije!!! Izvršiti reviziju pljačkaške "privatizacije"!!! Proterati zapadne bankarske barabe i zapleniti im sve što se zapleniti može!!! Poništiti sve kredite prema našim građanima odobrenim od strane zapadnih bankarskih razbojnika!!! Sve ugovore kojima je obradiva zemlja "prodata" stranim barabama poništiti i zemljište vratiti u vlasništvo države Srbije!!! To za početak... o ostalom se dogovoriti nakon formiranja Vlade nacionalnog spasa!

 11. Marko says:

  Nadam se da ste sada svi shvatili zasto je ''vojvoda od den haga'' POSLAT iz haga. Nije on oslobodjen,on je POSLAT po zadatku od cie i vasingtona. A vi i dalje glasajte za njega i za pickoustog. Mozda dobijete popust da budete robovi kod siptara

 12. Srbin says:

  NA ULICE, PROTESTI DO SVRGAVANJA IZDAJNIKA VUČIĆA, IĆI DO KRAJA

 13. hopkinson smit says:

  Jeste li videli kako se u pzadini slatko smeje Dacic dok Vucko potpisuje kapitulaciju i poklanja Siposima sto nije njegovo vec narodno?

 14. slobo says:

  Marko Sada si u pravu da I od tebe cujemo nesto pametno .Ovo si rekao samo onako kako jest .

 15. slobo says:

  Marko oba komentara za 10.

 16. slobo says:

  Tacno je da vam pred nosom sve dade sto ste vi platili I radi sve protiv svog naroda I drzave I jos vam prkosi u lice I laze vas uz ogromnu podrsku budal koji mu vjeruju .Sada je mozda I kasno za neke stvari ili je zadnji momenat da se taj govnar usutka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *