ИСТРАЖИВАЊЕ које је разбеснело Путина! ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ

ISTRAŽIVANJE koje je razbesnelo Putina! EVO O ČEMU SE RADI

5 aprila 2019

Dimitrij Peskov, portparol ruskog predsednika, izjavio je da ne razumie odakle državnom statističkom zavodu „Rossat“ podaci o tome da Rusi nemaju novca za obuću.

„Bio bih zahvalan statističkom zavodu na objašnjenju tih podataka“, izjavio je Peskov.On je rekao i da mu je teško da to komentariše.

„Zašto baš obuća, zašto samo trećina i odakle dolaze ti podaci? Bio bih zahvalan statističkom zavodu na objašnjenju tih podataka“, izjavio je Peskov.

„Rossat“ je objavio rezultate istraživanja standarda života stanovništva za 2018, u kojem iznosi podatke o finansijskom stanju građana. Čak 35 posto ispitanika navelo je kako ne može „za svakog člana porodice da kupi dva para udobnih i sezonski prikladnih cipela, a čak 11 odsto porodica ne može sebi da priušti neophodne lekove“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Iz prostog razloga obuća se pominje,jer je zapad uubio Čaušeskuove zbog toga "što je Elena Čaušesku imala kako kažu demoKRADe sa zapada,20 pari obuća,a narod rumunski je bio gladan"! Tako da su posle Nikolaja Rumuni bili zarobljeni ne s 20 pari obuća nego samo u prvih pola godine sa 86 milijardi kredita! E,upravo zbog tih kredita uubice sa zapada su i likvidirale Nikolaja,a ne zbog toga što su,mili Bože,zabrinuti za demokratiju Rumuna!Kako su se Rumuni prodali za 20 pari obuće Elenine,tako zapadni nekrofili misle da će i Rusi! Ako ništa barem su pokušali!

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  A na Zapadu se kao može ???? Ma koga vi lažete ???

 3. rajko says:

  Koje besmislice, koji šoder, koje lupetanje! Rusi nemaju za obuću? Rusi možda nikad nisu živeli bolje nego sad. Nije njihov standard kao kod kleptomanskih nacija, ali stalno raste, svakog dana je viši, što i jeste najvažnije. S druge strane, njihova država radi na zaštiti i razvoju nacije. Kod njih nema GMO, zaprašivanja otrovima iz vazduha, kradje beba i otimačina dece, zakona o rodnoj ravnopravnosti, bolonjskog sistema obrazovanja... Sve to Rusiju čini vrlo perspektivnom državom, a to i jeste ono što zapad najviše žulja. Oni bi najradije da koliko sutra svi Rusi pocrkaju. Takvi su, takva im je satanistička ćud.

 4. A akoM says:

  Peskov lijepo živi pa ne razumije normalnog čovjeka kako taj čovjek živi kad plati režije,hranu i higijenske potrepštine i ne ostane mu novaca za cipele,pogotovo svake sezone,jer obične narodne osrednje cipele koštaju cca 50 Eura,što je za prosječnog građana dobrog dijela istočne Europe-previše!A Peskov to ne razumije jer nije ni probao!

  • e. says:

   Rusija nije Istočna jevropa.Rusija je prosto RUSIJA i ona je nekoliko jevropa zajedno. ....kad izmiri sve obaveze - tvrdiš da mu ne ostane za cipele.Ne znaš istinu ili svesno lažeš.U gradu Moskvi su obaveze velike ali su i primanja pristojna.U ostalom delu Rusije primanja su manja ali su zato obaveze zanemarljivo male u odnosu na primanja. I na kraju - prosečna,ali zdrava,obuća nije skupa i nedostižna većini građana za razliku od patika belosvedskih proizvođača koje su nedostupne a uz to su i NEZDRAVE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *