ИСТРАЖИВАЊЕ: Словенци више мрзе Америку од Срба!

ИСТРАЖИВАЊЕ: Словенци више мрзе Америку од Срба!

14 јуна 2015

bald-eagle-and-a-flag 7765 usaРеномирана истраживачка агенција Галуп, у сарадњи са компанијом Меридијан, спровела је истраживање „Глобално лидерство“ које показује да чак 15 земаља има негативан „мрзитељски“ став према Сједињеним Америчким Државама.

На првом месту је Русија у којој је чак 82% испитаника изразило негативан став према САД-у. На другом месту је Палестина са 72%, док треће место заузима Белорусија са 69% испитаних који не желе да виде Америку на месту глобалног лидера.

Затим следе: Либан 66%, Пакистан 65%, Иран 61% и Египат 58%.

На осмом месту је Аустрија, на деветом Таџикистан, а на десетом Словенија.

Америка бележи раст подршке у неким европским земљама, а то су Италија, Данска, Ирска, Француска и Велика Британија.

Интересантно је да су две европске земље међу првих десет земаља чији грађани су против глобалног лидерства САД-а, а то су Аустрија и Словенија, док Срби, према резултатима истраживања Галупа, не спадају у нације са израженим анти-америчким расположењем.

(Правда)

KOMENTARI2 коментара

  1. Apis says:

    Srbe su komunisti naucili da vole svoje ubice. Pa zar nismo Ustase nazivali svojom bracom, svabama dizali spomenike i uredjivali groblja a svoje ratnike zaboravili i broj poginulih i mesto pogibije. Krajne je vreme da se pitamo da li takvi mozemo opstati i dal zasluzujemo opstanak. KOLIKO NEKO MORA BITI IDIOT DA OPRASTA UBICAMA NECIJI ZIVOT.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u