ИТАЛИЈА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ тзв. KОСОВА?! Стигла МОЋНА ПОРУKА: Тамо су терористи, морамо подржати Србију!

ITALIJA POVLAČI PRIZNANJE tzv. KOSOVA?! Stigla MOĆNA PORUKA: Tamo su teroristi, moramo podržati Srbiju!

10 decembra 2019

Liga predvođena Mateom Salvinijem vratiće se na vlast u Italiji i preipistaće odluku o priznanju lažne države Kosovo, ističe Vito Komančini, istaknuti funkcioner te stranke.

Komančini je i poslanik u parlamentu Italije, a ističe da je trud te stranke trenutno usmeren na izbore u pokrajini Emilija Romanja.– To je tradicionalno uporište levice, ali uopšte ne sumnjamo da ćemo odneti pobedu. A, taj trijumf svakako će biti dovoljan razlog i za promene na nacionalnom nivou – naglašava Komančini.

On ističe da je tzv. Kosovo veliki problem za celu Evropu.

– Tu su narko-trafiking, trgovina ljudskim organima, islamski teroristi, povratnici s ratišta. Naš stav je da na svaki mogući način pružimo podršku Srbiji. I da, odluku o priznanju tzv. Kosova ćemo svakako preispitati – izjavio je Komančini.

Funkcioner Lige kaže da je EU podeljena na mnogo delova i da je Bregzit žestok udar za Uniju.

– Da bi EU nastavila dalje, mora da promeni svoj put. Siguran sam da Srbija ispunjava sve što je potrebno za članstvo, ali definitivno je potrebno i da se EU promeni – kaže on.

Komančini ističe i da su sankcije protiv Rusije veoma pogrešno rešenje i da podržava odluku Srbije da sarađuje sa Rusijom, te da bi Srbija trebala da bude most između EU i Evroazijske unije.

Dodaje da ima veliki repsekt prema politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodaje da su rezultati Srbije u ekonomiji „impresivni“.

KOMENTARI16 komentara

 1. Beli Orao says:

  Tako braćo braćo , to je prava stvar bliži ste nam bez Vatikana i od Đukanovaca!!!

 2. Dario Cerovac says:

  Srbi su sa Italijanima pogrešili. Trebalo je umesto spomenik zahvalnosti Francuskoj da podignemo Italiji. Oni su nas spasili posle Trojanskih planina i Albanije, a potom i u ww2 u Dalmaciji sa Ustašama, a evo i sada nam izlaze u susret, Mi smo umesto njima podigli spomenih Francuskoj, preobučenim ustašama u partizena 1943 smo pravili državu na račun Italijana u Dalmaciji i Istri, a trebali smo sa njima da gradimo prijateljske odnose. Uvek se mogu ispraviti greške, pa čak do poništavanja Osimskog sporazume.

  • Petar says:

   Izasli su nam u susret i 1999. kada su izrucili tone bombi na nase glave, samo da bi zbog prodaje aviona namakli vecu cenu, jer su kao referencu naveli da su ti avioni imali ratnih dejstava... O bazi Aviano da i ne pricamo...

  • Slavica says:

   Bravo za komentar...Nikad nije kasno da se greške,isprave...vratiti Italijanima ono što je oduvijek i bilo njihovo...Podržati ih u svakom pogledu...

 3. Branimir says:

  Bravo Italia!

 4. Djoka Brica says:

  Poverovacu kada budu cinili a ovo je samo topli vazduh od necijeg zabarskog politicara

 5. Kosovac says:

  Mada znamo da Veliki Tajni Brat to neće da dozvoli, ipak hvala Italijanu na dobroj nameri.

 6. vanja says:

  Italija je pod rezimom ogranicenog suvereniteta. Bitne odluke ne donosi ona, vec Americka ambasada u toj zemlji. Italija je jedna od retkih zemalja u Evropi (zajedno sa Nemackom) gde su postavljene americke nuklearne rakete, sto oznacava nje poseban status. Manevarski prostor Salvinija je vrlo suzen. On ce uciniti koliko mu par Vatikan-Vasington dozvoli.

 7. Nika says:

  Samo još niste naveli da uovu vest plasiraju Srpski telegraf i Informer. Nije im ovo prvi put da prenesu ovakvu izjavu Matea Salvinija, koju je juče ponovio u Beogradu. Svaku vest koja služi zaluđivanju građana oni obavezno ponove bar tri puta, misleći da ima onih koji se ne sećaju šta su već pisali. Tako se dešavalo da Informer prenese vest o ekonomskom uspehu vlasti koju je objavio pre tri godine, u potpuno nezimenjenom tekstu. Ova dva režimska blatoida uvek skoče pa onda kažu "hop".

 8. Nika says:

  Radi istinitog informisanja, ovu izjavu nije dao Mateo Salvini, već Vito Komančini istaknuti funkcioner Lige, koji se inače slikao sa Srpskim telegrafom u rukama prilikom jučerašnjeg boravka u Beogradu. Ko bi hvalio svoje "impresivne" rezultate u ekonomiji ako ne bi novinari najistaknutijih režimskih listova? Neka sačekaju da se građani Srbije pohvale impresivnim ekonomskim rezultatima Srbije, a Vito Komančini zna kakvi su nam ekonomski rezultati isto toliko koliko i ja znam kakvi su ekonomski rezultati Italije. Malo više ja znam ekonomske rezultate Italije nego Komančini Srbije.

 9. Nika says:

  Podaci Evropskog statističkog zavoda pokazuju da Srbiju mesečno napusti više od 4.000 ljudi, a godišnje 51.000, uglavnom mladih što je otprilike jedna cela opština u Srbiji, navodi se u zajedničkom saopštenju četiri nevladine organizacije povodom Dana ljudskih prava 10. decembra. Biće da je ovo rezultat "impresivnih" ekonomskih rezultata Srbije, koje je naveo Vito Komančini, koji se juče slikao sa Srpskim telegrafom koji je držao u rukama. Kako se ne uslika sa nekim nerežimskim listom? Možda čovek ne zna da u Srbiji ima i drugim (nezavisnih) novinskih listova.

 10. Pera says:

  I ja sam impresioniran ekonomskim uspehom nase zemlje. Sve vise je skupih automobila, sve vise skupih stanova na vodi, Sve vise lopova postaju ministri, a ja dobijam dogodine 5 % povecanja penzije ! Pa kako da ne budem inpresioniran.

  • Djoka Brica says:

   Bice i za teglicu dzema da se penzioneri obraduju. Nikada veca olosh nije vladala sa zemljom.

   • Kosovac says:

    Koji „Pera“? Onaj koji ti ga Stera. ……….Koji Đoka? Onaj koji ti ga nakoka. ……….Koji Đura? Onaj koji ga tebi.

 11. Erulian says:

  Sve se nešto śetim Njegoša:Latini su "stare varalice". A u političare ne ide pristojan svijet, no oni koji glatko lažu i varaju narod na veliko. Prema tome, i ranije su poneki pričali da vole Srbiju, ali su ih dijela ofirala. Srbiju vole samo poneki Srbi - i Rusi.Fanatičnu mržnju Zapada prema Srbiji najlakše je uočiti sada, kada vidite erupciju sveopšte mržnje protiv Nobelovca i Srbina - Petera Handkea. Samo zato što je, jedini(!!!),j a v n o podržao Srbiju kada je bila kamenovana, (kao silovana devica kod muslimana.) upravo od svojih silovatelja. Očigledno je istorija bolesne mržnje Zapada prema Srbiji i dalje s k r i v e n a.

 12. Maglia Napoli Bambino says:

  Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog is in the very same area of interest as yours and my users would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Thanks! Maglia Napoli Bambino

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *