Италија упозорила своје муслимане да морају прихватити њен систем вредности

Italija upozorila svoje muslimane da moraju prihvatiti njen sistem vrednosti

23 septembra 2017

ITALIJA  je zvanično upozorila „svoje muslimane da moraju prihvatiti njen sistem vrednosti i da i ne pokušavaju da nameću svoj.

Italijanski ministar unutrašnjih poslova – Marko Miniti – otvoreno je poručio muslimanima da moraju prihvatiti vrednosti zemlje u koju su stigli i da o tome ne može biti ni pregovora ni kompromisa:

„Na ovom planu neće preganjanja. Pozicija vlasti Italije podrazumeva da se vrednosti naše zemlje moraju prihvatiti po svaku cenu, a onaj ko smatra da naši zakoni moraju biti potčinjeni šerijatu – taj sebe automatski izvodi izvan našeg pravnog polja!

Miniti je muslimanima poručio i da se nivo civilizovanosti društva meri preko odnosa muškarca i žene, politike i religije i društva i crkve.

Dodatno ih je upozorio:

„O nekim vednostima se ne može i neće pregovarati. Neće biti popuštanja povodom toga.

Neki analitičari procenjuju da se Italija – pod pritiskom migranata – kreće udesno.

KOMENTARI3 komentara

  1. goran says:

    Da li i bogati Jevreji moraju da private vrednosti italijanske hriscanske kulture, ili se to samo odnosi na muslimansku sirotinju????

  2. Jovan says:

    Ma jok, treba Evropljani da prihvate "vrednosti" muslimanskih imigranata koje masovno naseljavaju EU i koloniju Srbiju! Ako ga cuju nvo iz Srbije zbog "govora mrznje i homofobiju" nagrabusio je skroz!

  3. EU says:

    Aha, poslušati će vas. Samo vi njima kažite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *