ИТАЛИЈА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Kорона опустошила Апенинско полуострво

ИТАЛИЈА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Kорона опустошила Апенинско полуострво

9 марта 2021

Укупан број жртава корона вируса у Италији прешао је данас 100.000, саопштило је италијанско Министарство здравља, док се влада бори за сузбијање трећег таласа инфекција. Италија је седма земља на свету која је достигла тај црни биланс после САД, Бразила, Мексика, Индије, Русије и Британије.

Италијанско Министарство здравља је саопштило да је у последња 24 часа од корона вируса преминуло 318 људи, тако да укупан број преминулих износи 100.103.

Број новозаражених од корона вируса током протеклих 24 часа порастао је за 13.902 , што је пад у односу на претходни дан када је износио 20.765.

 

KOMENTARI5 коментара

 1. Velika Metla says:

  Од вируса "корона" који је познат медицини НИКО НЕ УМИРЕ. Од неког отрова можда, али зато назовите ствар правим именом, и баталите се лажи о томе да вирус корона убија. Ако један нобеловац каже да вирус корона који је познат науци НЕ УБИЈА, шта ту онда има да баљезга БИЛО КО други ?

 2. Риста says:

  даклем, годишња смртност од короне са највећом цифром у 6 земаља света са преко 2 милијарде људи је...колико процената? Пазите, 20 милиона је само један проценат. 2 милиона је 0,1 проценат. 200 хиљада је 10 промила, што значи смртност за годину дана од короне и то НАЈВЕЋА, је 30 промила. Укључујући и ресто где је смртност далеко мања и поједине државе које се уопште не замарају короном, та смртност на свету је негде око 20 промила годишње. А кад узмеш у обзир да су ту стрпали многе болести, онда смртност од короне као и да не постоји. Колика је смртност од грипе, срчаног удара, можданог удара, удара маљом и тако то? Па не зна се данас јер су сви погодни стрпани у корона смрт. Ај доста бре лажи. Јер 20 промила, чак и ако јесте од короне а није, смртности у годину дана нека пандемија? НИЈЕ ни близу. Пандемија би била трагичних 20 процената, а не промила. Имали би 1,2 милијарде мртвих од короне, бе. А немамо. Нити имамо мртве нити је пандемија постојала. То би била трагедија и сви би дрхтали и трчали да се пелцуједу не само са руском вакцином, него са свим вакцинама заједно. Овако, сазнаћемо кроз неколико деценија или никад, зашто је ово подметнуто свету. Пре ће бити да ћемо осетити а сазнање долази само од себе. А Италија је као послушна Западна држава изгледа изабрана као страшило од короне. То би им слабо прошло на Истоку. А Руси су сератори или генјалци, када су се прикључили овој пандемији оберучке. Дал су сератори или генијалци, показаће време. Него брате мили, не споменуше Кину али споменуше Индију. Шта би то требало да значи? И чуј које поређење држава са по 150 до 200 милиона становника са Индијом која има 1 милијарду становника. Па каквог то смисла има? Ни статистичког, али има безвезног пропагандног смисла. Највећи проблем због којег вероватно никада нећемо открити истину о корона пандемији је тај што државе света неће никад признати да су већином прихватиле корону под присилом Америке и Кине. Неке нису хтеле да им се замере, неке су се бојале бомбардовања и санкција а неке су једноставно пратиле великог брата. А "пандемија" је дошла кроз Кину од Америке или ти програмера будућности који су већином у Америци.

 3. M says:

  A Kini dobro ide!Toliko dobro da se pitam kako će im ići slijedeći put!Kad autorstvo podpiše netko drugi!Jer,utakmica je počela!

 4. branicevac says:

  Italija ima 60 miliona stanovnika a umrlo 100.000!Opet mracite !Italija zavijena u crno!" a sto ne objavite koliko je umrlo ljudu u Italiji 2018 i 2019?Aman bre!

 5. test01 says:

  propaganda... Gde su podaci koliki je normalan godisnji mortalitet u Italiji? A sada se normalne bolesti i ne lece - sve je "korona". Nije mi samo jasno zar bas svi mediji moraju da postavljaju ovakve clanke i kako ih ucenjuju da moraju to da rade?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u