ИТАЛИЈА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО: Kорона опустошила Апенинско полуострво

ITALIJA ZAVIJENA U CRNO: Korona opustošila Apeninsko poluostrvo

9 marta 2021

Ukupan broj žrtava korona virusa u Italiji prešao je danas 100.000, saopštilo je italijansko Ministarstvo zdravlja, dok se vlada bori za suzbijanje trećeg talasa infekcija. Italija je sedma zemlja na svetu koja je dostigla taj crni bilans posle SAD, Brazila, Meksika, Indije, Rusije i Britanije.

Italijansko Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je u poslednja 24 časa od korona virusa preminulo 318 ljudi, tako da ukupan broj preminulih iznosi 100.103.

Broj novozaraženih od korona virusa tokom proteklih 24 časa porastao je za 13.902 , što je pad u odnosu na prethodni dan kada je iznosio 20.765.

 

KOMENTARI5 komentara

 1. Velika Metla says:

  Od virusa "korona" koji je poznat medicini NIKO NE UMIRE. Od nekog otrova možda, ali zato nazovite stvar pravim imenom, i batalite se laži o tome da virus korona ubija. Ako jedan nobelovac kaže da virus korona koji je poznat nauci NE UBIJA, šta tu onda ima da baljezga BILO KO drugi ?

 2. Rista says:

  daklem, godišnja smrtnost od korone sa najvećom cifrom u 6 zemalja sveta sa preko 2 milijarde ljudi je...koliko procenata? Pazite, 20 miliona je samo jedan procenat. 2 miliona je 0,1 procenat. 200 hiljada je 10 promila, što znači smrtnost za godinu dana od korone i to NAJVEĆA, je 30 promila. Uključujući i resto gde je smrtnost daleko manja i pojedine države koje se uopšte ne zamaraju koronom, ta smrtnost na svetu je negde oko 20 promila godišnje. A kad uzmeš u obzir da su tu strpali mnoge bolesti, onda smrtnost od korone kao i da ne postoji. Kolika je smrtnost od gripe, srčanog udara, moždanog udara, udara maljom i tako to? Pa ne zna se danas jer su svi pogodni strpani u korona smrt. Aj dosta bre laži. Jer 20 promila, čak i ako jeste od korone a nije, smrtnosti u godinu dana neka pandemija? NIJE ni blizu. Pandemija bi bila tragičnih 20 procenata, a ne promila. Imali bi 1,2 milijarde mrtvih od korone, be. A nemamo. Niti imamo mrtve niti je pandemija postojala. To bi bila tragedija i svi bi drhtali i trčali da se pelcujedu ne samo sa ruskom vakcinom, nego sa svim vakcinama zajedno. Ovako, saznaćemo kroz nekoliko decenija ili nikad, zašto je ovo podmetnuto svetu. Pre će biti da ćemo osetiti a saznanje dolazi samo od sebe. A Italija je kao poslušna Zapadna država izgleda izabrana kao strašilo od korone. To bi im slabo prošlo na Istoku. A Rusi su seratori ili genjalci, kada su se priključili ovoj pandemiji oberučke. Dal su seratori ili genijalci, pokazaće vreme. Nego brate mili, ne spomenuše Kinu ali spomenuše Indiju. Šta bi to trebalo da znači? I čuj koje poređenje država sa po 150 do 200 miliona stanovnika sa Indijom koja ima 1 milijardu stanovnika. Pa kakvog to smisla ima? Ni statističkog, ali ima bezveznog propagandnog smisla. Najveći problem zbog kojeg verovatno nikada nećemo otkriti istinu o korona pandemiji je taj što države sveta neće nikad priznati da su većinom prihvatile koronu pod prisilom Amerike i Kine. Neke nisu htele da im se zamere, neke su se bojale bombardovanja i sankcija a neke su jednostavno pratile velikog brata. A "pandemija" je došla kroz Kinu od Amerike ili ti programera budućnosti koji su većinom u Americi.

 3. M says:

  A Kini dobro ide!Toliko dobro da se pitam kako će im ići slijedeći put!Kad autorstvo podpiše netko drugi!Jer,utakmica je počela!

 4. branicevac says:

  Italija ima 60 miliona stanovnika a umrlo 100.000!Opet mracite !Italija zavijena u crno!" a sto ne objavite koliko je umrlo ljudu u Italiji 2018 i 2019?Aman bre!

 5. test01 says:

  propaganda... Gde su podaci koliki je normalan godisnji mortalitet u Italiji? A sada se normalne bolesti i ne lece - sve je "korona". Nije mi samo jasno zar bas svi mediji moraju da postavljaju ovakve clanke i kako ih ucenjuju da moraju to da rade?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *