ИТАЛИЈАНИ ОТКРИВАЈУ: Велика превара ЕУ и Могеринијеве у вези Косова и Тачија

ITALIJANI OTKRIVAJU: Velika prevara EU i Mogerinijeve u vezi Kosova i Tačija

30 oktobra 2018

Bivši šef ekonomske jedinice pri Međunarodnoj civilnoj kancelariji na Kosmetu Andrea Lorenco Kapuzela ukazao je na četiri tačke koje se odnose na Hašima Tačija.

Doktor međugraničnog uporednog prava iz Milana, kako prenosi Kossev, upozorio je i na odnos zvaničnika Evropske unije prema predsedniku samoproglašene države.

“Pod jedan – Evropska unija je uspostavila Specijalni sud za ratne zločine. Pod dva – Tači je očigledno osumnjičeni. Pod tri – Federika Mogerini i Johanes Han žele zamenu teritorija koju zagovara Tači. Pod četiri – Federika Mogerini je izabrala sudije i tužioce za sud“, naveo je Kapuzela.Potom je “povezao“ sve četiri tačke.

“Mogu li tačke od jedan do četiri da doprinesu da se objasni zašto ovaj sud još uvek nije ni protiv koga podigao optužnicu?“, upitao je Kapuzela.

Kapuzela koji je na svojoj Fejsbuk stranici komentarisao aktuelne teme na Kosovu, važi za značajnog poznavalaca i istovremeno i oštrog kritičara EULEX-a i dela političkog vrha Kosova.

“Postoje mnogobrojni indikatori koji ukazuju da je politička elita na Kosovu uključena u korupciju i organizovani kriminal, ali i posle deset godina ni jedna značajna politička figura nije uhapšena, niti je sprovedena istraga, niti je krivično gonjena,“ ocenio je ranije ove godine u intervjuu za Dojče vele, a slične stavove izneo je i u prethodnom intervjuu za KoSSev koji je dao u Nemačkoj.

KOMENTARI3 komentara

  1. robokap says:

    pod5.POGLEDAJTE TAJ ZALJUBLJENI POGLED MOGERINIJEVE KAD GOD POGLEDA U TAČIJA:IPAK JE ZGODNIJA I MLAĐA OD OLBRAJTOVE:NAJVAŽNIJA TAČKA GOSPODO ITALIJANI:

  2. Velika Metla says:

    Otkrili toplu vodu! Pa na zapadu je sve BUKVALNO SVE laž,prevara i podvala! Nisu naši preci bili kao Koštunica neinVormisani kad su rekli "zapadu je majka laž,a otac prevara"! Kako je neko iole normalan mogao da prihvati da "EU" bude pregovarač,i tobože statusno neutralan,kad je ta ista "EU" priznala južnu pokrajinu da je država? Koja to budala može i pomisliti da je Srbinu zapad prijatelj? Ja jesam budala,ali ne baš tolika!

  3. slobo says:

    Ma citav svijet je prevara tako da nije nista cudno sto je I to prevara .Ta rugoba Mogerini je vuckova zakletva .Na kraju krajeva sta je on do prevara .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *